Ogen van tijgers (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Tonke Dragt

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jock keek naar buiten. Sterren zag hij niet, wel de duizenden lichten en lichtjes van de stad. Sommige knipoogden vriendelijk, andere staarden hem onverschillig aan. Als ogen. Overal waar Jock Martijn kijkt, ziet hij steen en hoge gebouwen. Alle natuur is verdwenen. Hij verlangt naar regen, naar wouden, naar tijgers… maar die zijn er niet meer, op Aarde. Wél zijn overal beeldschermen, systemen die alles registreren, en huisrobots die voor je zorgen. Wanneer Jock vermoedt dat zijn eigen robot hem bespioneert, kan hij niemand meer vertrouwen. Wat moet je doen als je je niet thuis voelt in een wereld waarin iedereen alles van je weet – misschien zelfs je gedachten? ‘Mijn beste boek – mijn lievelingsboek.’ Tonke Dragt

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tonke Dragt
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025878269
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
1081208 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464

Beschrijving

Jock keek naar buiten. Sterren zag hij niet, wel de duizenden lichten en lichtjes van de stad. Sommige knipoogden vriendelijk, andere staarden hem onverschillig aan. Als ogen.

Overal waar Jock Martijn kijkt, ziet hij steen en hoge gebouwen. Alle natuur is verdwenen. Hij verlangt naar regen, naar wouden, naar tijgers… maar die zijn er niet meer, op Aarde. Wél zijn overal beeldschermen, systemen die alles registreren, en huisrobots die voor je zorgen. Wanneer Jock vermoedt dat zijn eigen robot hem bespioneert, kan hij niemand meer vertrouwen.
Wat moet je doen als je je niet thuis voelt in een wereld waarin iedereen alles van je weet – misschien zelfs je gedachten?

‘Mijn beste boek – mijn lievelingsboek.’ Tonke Dragt

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tonke Dragt
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025878269
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
1081208 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464