Nummers (e-Book)

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book

Willy Corsari

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hanzi Gerhoff, een danseresje, en Kurt Hart, directeur en artistiek leider van het cabaret waarin zij optreedt. Zij, jong en aan het begin van haar carrière; hij, teleurgesteld en zich wapenend tegen elke vertedering met cynisme en hardheid. Om deze ongelijke geliefden beweegt zich het wereldje van cabaret en revue; de oppervlakkige, berekenende, hardwerkende nummers , met niets dan de kleine vreugden, die somtijds succes en kameraadschap in het leven brengen. Wij kennen van cabaret en revue slechts de lichte, schitterende voorkant: de kleurige kostuums, het klatergoud en de lovertjes. Willy Corsari toont ons de verrassende keerzijde van deze bonte schijn en geeft ons in haar roman tevens een fijn en gevoelig getekende meisjesfiguur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willy Corsari
Uitgever
WPG Kindermedia
ISBN
9789025863906
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2013
Bestandsgrootte
1203556 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
308

Beschrijving

Hanzi Gerhoff, een danseresje, en Kurt Hart, directeur en artistiek leider van het cabaret waarin zij optreedt. Zij, jong en aan het begin van haar carrière; hij, teleurgesteld en zich wapenend tegen elke vertedering met cynisme en hardheid.
Om deze ongelijke geliefden beweegt zich het wereldje van cabaret en revue; de oppervlakkige, berekenende, hardwerkende nummers , met niets dan de kleine vreugden, die somtijds succes en kameraadschap in het leven brengen. Wij kennen van cabaret en revue slechts de lichte, schitterende voorkant: de kleurige kostuums, het klatergoud en de lovertjes. Willy Corsari toont ons de verrassende keerzijde van deze bonte schijn en geeft ons in haar roman tevens een fijn en gevoelig getekende meisjesfiguur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willy Corsari
Uitgever
WPG Kindermedia
ISBN
9789025863906
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2013
Bestandsgrootte
1203556 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
308