Nu jij mijn vrouw bent (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Gayle Callen

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Duivelse deals, list en bedrog… Niets is wat het lijkt bij deze charmeurs!Cambridgeshire, 1845Als de dood gewaande kapitein Matthew Leland terugkeert naar Engeland, staat hem een verrassing te wachten: in zijn huis treft hij niet alleen zijn ouders en zusjes aan, maar ook Emily Grey. Deze vrouw, die hij welgeteld één keer heeft ontmoet, presenteert zich doodleuk als zijn echtgenote! Om erachter te komen waarom, besluit Matthew geheugenverlies te veinzen...Emily kan het niet geloven: de overleden man die ze in een moment van wanhoop heeft geclaimd als echtgenoot, staat nu opeens in levenden lijve voor de deur! Gelukkig blijkt hij geheugenverlies te hebben, waardoor ze niet door de mand valt.Maar kunnen ze beiden hun leugens volhouden als geveinsde passie echte passie wordt? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gayle Callen
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571073
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
817290 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
215

Beschrijving

Duivelse deals, list en bedrog… Niets is wat het lijkt bij deze charmeurs!

Cambridgeshire, 1845

Als de dood gewaande kapitein Matthew Leland terugkeert naar Engeland, staat hem een verrassing te wachten: in zijn huis treft hij niet alleen zijn ouders en zusjes aan, maar ook Emily Grey. Deze vrouw, die hij welgeteld één keer heeft ontmoet, presenteert zich doodleuk als zijn echtgenote! Om erachter te komen waarom, besluit Matthew geheugenverlies te veinzen...

Emily kan het niet geloven: de overleden man die ze in een moment van wanhoop heeft geclaimd als echtgenoot, staat nu opeens in levenden lijve voor de deur! Gelukkig blijkt hij geheugenverlies te hebben, waardoor ze niet door de mand valt.

Maar kunnen ze beiden hun leugens volhouden als geveinsde passie echte passie wordt?
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gayle Callen
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571073
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
817290 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
215