Nu even niet (e-Book)

Als Amy's man een pauze neemt van hun huwelijk, dan heeft zíj die ook!

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Marian Keyes

EPUB met digitaal watermerk | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een hartveroverend en geestig boek over liefde en vriendschap Amy’s man Hugh wil een pauze. Hij zegt dat hij niet bij haar weg wil; hij houdt nog steeds van haar. Hij wil alleen een pauze, van hun huwelijk, van hun kinderen, van hun leven samen. Hij wil zes maanden weg, helemaal weg, naar Zuidoost-Azië. En wat Amy er ook van vindt, hij moet en zal gaan. Een midlifecrisis? Zeker. En een pauze hoeft niet tot een breuk te leiden… Maar in zes maanden kan er veel gebeuren, aan beide kanten van de wereld. Als Hugh terugkomt, is hij dan nog dezelfde man? En is Amy nog dezelfde vrouw? Want, als híj een pauze neemt van zijn huwelijk, dan doet zíj dat ook.Nu even niet is nu eens geen verhaal over verliefd worden, maar over hoe je van iemand kan blijven houden. Een onvervalste Marian Keyes op de toppen van haar kunnen.De pers over de boeken van Marian Keyes ‘Ik vond Nu even niet fantastisch – geschreven met vaart, scherpzinnigheid en humor.’ Woman & Home ‘Marian Keyes: wat een genie!’ Daily Mail ‘Als lezer schiet je regelmatig in de lach, want de spitsvondige humor waarmee Keyes zelfs de meest trieste gebeurtenissen weet te relativeren is opmerkelijk en geestig.’ Hebban.nl ‘Op het gebied van pageturners die een glimlach op je gezicht toveren, is Keyes een klasse apart.’ Daily Express ‘Glorieus grappig.’ Sunday Times over Nu even niet ‘Keyes’ talent is om op een vrolijke manier te vertellen hoe het nou echt zit.’ The Independent

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marian Keyes
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402310344
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
1452017 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
594

Beschrijving

Een hartveroverend en geestig boek over liefde en vriendschap

Amy’s man Hugh wil een pauze. Hij zegt dat hij niet bij haar weg wil; hij houdt nog steeds van haar. Hij wil alleen een pauze, van hun huwelijk, van hun kinderen, van hun leven samen. Hij wil zes maanden weg, helemaal weg, naar Zuidoost-Azië. En wat Amy er ook van vindt, hij moet en zal gaan.

Een midlifecrisis? Zeker. En een pauze hoeft niet tot een breuk te leiden… Maar in zes maanden kan er veel gebeuren, aan beide kanten van de wereld. Als Hugh terugkomt, is hij dan nog dezelfde man? En is Amy nog dezelfde vrouw? Want, als híj een pauze neemt van zijn huwelijk, dan doet zíj dat ook.

Nu even niet is nu eens geen verhaal over verliefd worden, maar over hoe je van iemand kan blijven houden. Een onvervalste Marian Keyes op de toppen van haar kunnen.


De pers over de boeken van Marian Keyes

‘Ik vond Nu even niet fantastisch – geschreven met vaart, scherpzinnigheid en humor.’ Woman & Home

‘Marian Keyes: wat een genie!’ Daily Mail

‘Als lezer schiet je regelmatig in de lach, want de spitsvondige humor waarmee Keyes zelfs de meest trieste gebeurtenissen weet te relativeren is opmerkelijk en geestig.’ Hebban.nl

‘Op het gebied van pageturners die een glimlach op je gezicht toveren, is Keyes een klasse apart.’ Daily Express

‘Glorieus grappig.’ Sunday Times over Nu even niet

‘Keyes’ talent is om op een vrolijke manier te vertellen hoe het nou echt zit.’ The Independent

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marian Keyes
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402310344
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
1452017 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
594