Nooit meer een zelfhulpboek (e-Book)

raw food for the mind

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Dominique Haijtema

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als alles om je heen wegvalt, waar hou jij je dan aan vast? Wat gebeurt er als een controlefreak de controle verliest? En tijd niet alle wonden heelt? Dominique doet aan yoga, is soms mindful, slikt voedingssupplementen, probeert positief te denken, las honderden zelfhulpboeken en interviewde talloze goeroes. Het mag allemaal niet baten when the shit hits the fan. Als ze in 2011 een hersenbloeding krijgt raakt ze haar houvast kwijt; het leven blijkt minder maakbaar dan ze dacht. Als ze een paar jaar later wordt gediagnosticeerd met epilepsie moet ze haar wereld- en zelfbeeld nog verder bijschaven.Nooit meer een zelfhulpboek is het eerlijke en nuchtere verslag van haar zoektocht. Dominique heeft niet het licht gezien, is geen beter mens geworden en haar boek wordt niet aanbevolen door een bekende Nederlander.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dominique Haijtema
Uitgever
Volt
ISBN
9789021415925
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
1940928 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
129

Beschrijving

Als alles om je heen wegvalt, waar hou jij je dan aan vast? Wat gebeurt er als een controlefreak de controle verliest? En tijd niet alle wonden heelt?

Dominique doet aan yoga, is soms mindful, slikt voedingssupplementen, probeert positief te denken, las honderden zelfhulpboeken en interviewde talloze goeroes. Het mag allemaal niet baten when the shit hits the fan.
Als ze in 2011 een hersenbloeding krijgt raakt ze haar houvast kwijt; het leven blijkt minder maakbaar dan ze dacht. Als ze een paar jaar later wordt gediagnosticeerd met epilepsie moet ze haar wereld- en zelfbeeld nog verder bijschaven.

Nooit meer een zelfhulpboek is het eerlijke en nuchtere verslag van haar zoektocht. Dominique heeft niet het licht gezien, is geen beter mens geworden en haar boek wordt niet aanbevolen door een bekende Nederlander.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dominique Haijtema
Uitgever
Volt
ISBN
9789021415925
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
1940928 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
129