No ego (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rob Adams

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heb je ooit gehoord van Darwin, Gandhi, Kennedy of Jezus? Grote kans van wel. Heb je ooit gehoord van Claudette Colvin, Chico Mendes, Hypatia of Kurt Zemisch? Grote kans van niet. Terwijl ook zij de wereld veranderden. Daarom hulde aan de onbekenden die de wereld veranderden. Aan degenen die invloed hebben gehad, maar van wie bijna niemand het weet. En van wie niemand het hoefde te weten. Robert Goddard legde de basis voor de moderne ruimtevaart, Annie Kopchovsky fietste eind 19e eeuw de wereld rond en werd een symbool voor emancipatie, Alfred Russel Wallace bedacht het evolutieprincipe en Tupou I voorkwam de kolonisatie van Tonga. Dit boek laat je kennismaken met veel onbekenden, die ieder op hun eigen manier hun droom najaagden en de wereld veranderden. Het onderzoekt wat hen kenmerkt en wat je daarvan kunt leren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Adams
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044971224
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2019
Bestandsgrootte
2117244 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Heb je ooit gehoord van Darwin, Gandhi, Kennedy of Jezus? Grote kans van wel. Heb je ooit gehoord van Claudette Colvin, Chico Mendes, Hypatia of Kurt Zemisch? Grote kans van niet. Terwijl ook zij de wereld veranderden.

Daarom hulde aan de onbekenden die de wereld veranderden. Aan degenen die invloed hebben gehad, maar van wie bijna niemand het weet. En van wie niemand het hoefde te weten.

Robert Goddard legde de basis voor de moderne ruimtevaart, Annie Kopchovsky fietste eind 19e eeuw de wereld rond en werd een symbool voor emancipatie, Alfred Russel Wallace bedacht het evolutieprincipe en Tupou I voorkwam de kolonisatie van Tonga.

Dit boek laat je kennismaken met veel onbekenden, die ieder op hun eigen manier hun droom najaagden en de wereld veranderden. Het onderzoekt wat hen kenmerkt en wat je daarvan kunt leren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Adams
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044971224
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2019
Bestandsgrootte
2117244 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240