Niets te verliezen

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Urban Waite

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het leven is Ray Lamar niet gunstig gezind. Tien jaar geleden had hij een vrouw, een baan en een kind. Nu is hij alles kwijt en heeft hij niets meer te verliezen.Nadat de olievelden van zijn vader opdroogden zocht hij ander werk en raakte hij betrokken bij de drugshandel in New Mexico. Hij werkte als huurmoordenaar voor maffiabaas Memo en raakte verwikkeld in een oorlog tussen de verschillende drugskartels.Na tien jaar keert hij terug naar zijn geboortedorp Coronado voor één laatste job. Maar de regels van het spel zijn veranderd en Rays laatste klus wordt een ware nachtmerrie.Niets te verliezen is een ijzersterke literaire thriller over wraak en verlies voor de lezers van R.J. Ellory en Harlan Coben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Urban Waite
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022997499
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Het leven is Ray Lamar niet gunstig gezind. Tien jaar geleden had hij een vrouw, een baan en een kind. Nu is hij alles kwijt en heeft hij niets meer te verliezen.

Nadat de olievelden van zijn vader opdroogden zocht hij ander werk en raakte hij betrokken bij de drugshandel in New Mexico. Hij werkte als huurmoordenaar voor maffiabaas Memo en raakte verwikkeld in een oorlog tussen de verschillende drugskartels.

Na tien jaar keert hij terug naar zijn geboortedorp Coronado voor één laatste job. Maar de regels van het spel zijn veranderd en Rays laatste klus wordt een ware nachtmerrie.


Niets te verliezen is een ijzersterke literaire thriller over wraak en verlies voor de lezers van R.J. Ellory en Harlan Coben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Urban Waite
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022997499
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288