Niets is wat het lijkt (e-Book)

belevenissen van een klinisch psychologe

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tanya Byron

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meeslepende verhalen en uitmuntend geschreven! Tanya Byron, vertelt over haar ervaringen als beginnend klinisch psycholoog op verschillende afdelingen van psychologische klinieken. Niets is wat het lijkt bevat de aangrijpende verhalen van de patiƫnten met wie Byron heeft gewerkt:- mensen met beginnende dementie- kinderen met eetstoornissen- slachtoffers van seksueel misbruik- psychopatenNiets is wat het lijkt hanteert geen kille, klinische benadering. Byrons stijl zorgt ervoor dat je als lezer als het ware in de huid van de psycholoog kruipt. Haar verhalen grijpen je naar de keel en laten je niet meer los. Elk verhaal is bijzonder en tot op het eind verrassend.Tanya Byron heeft psychologie gestudeerd in York en Londen. Ze is als hoogleraar verbonden aan de universiteit van Edge Hill. Ze is een veelgevraagd expert voor de Britse radio en televisie en schrijft daarnaast voor onder andere The Times.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tanya Byron
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000336548
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
875769 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235

Beschrijving

Meeslepende verhalen en uitmuntend geschreven!


Tanya Byron, vertelt over haar ervaringen als beginnend klinisch psycholoog op verschillende afdelingen van psychologische klinieken. Niets is wat het lijkt bevat de aangrijpende verhalen van de patiƫnten met wie Byron heeft gewerkt:
- mensen met beginnende dementie
- kinderen met eetstoornissen
- slachtoffers van seksueel misbruik
- psychopaten

Niets is wat het lijkt hanteert geen kille, klinische benadering. Byrons stijl zorgt ervoor dat je als lezer als het ware in de huid van de psycholoog kruipt. Haar verhalen grijpen je naar de keel en laten je niet meer los. Elk verhaal is bijzonder en tot op het eind verrassend.

Tanya Byron heeft psychologie gestudeerd in York en Londen. Ze is als hoogleraar verbonden aan de universiteit van Edge Hill. Ze is een veelgevraagd expert voor de Britse radio en televisie en schrijft daarnaast voor onder andere The Times.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tanya Byron
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000336548
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
875769 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235