Niets dan de waarheid

Prijs € 9,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mike Tyson, Larry Sloman

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ooit werd Tyson veroordeeld en verguisd en was hij verslaafd aan cocaïne en marihuana. Maar de wereldkampioen boksen vocht zijn weg terug en verdient nu als filosoof, veganist, vader en acteur over de hele wereld groot respect.In deze rauwe autobiografie vertelt hij over zijn ruige jeugd in Brooklyn, New York, zijn snelle opmars naar de top van de bokswereld en hoe hij als jongste zwaargewicht ooit wereldkampioen werd. Voor het eerst spreekt Tyson ook openhartig over de schaduwzijde van zijn leven: zijn straf, scheidingen en het verlies van zijn vierjarige dochter. Tyson verdiende tientallen miljoenen, maar gaf ze even snel weer uit aan zijn losbandige leven, vol drugs en vrouwen. In Niets dan de waarheid toont Tyson zijn pijn, maar ook zijn succes, hoop en geluk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mike Tyson, Larry Sloman
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401605830
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ooit werd Tyson veroordeeld en verguisd en was hij verslaafd aan cocaïne en marihuana. Maar de wereldkampioen boksen vocht zijn weg terug en verdient nu als filosoof, veganist, vader en acteur over de hele wereld groot respect.

In deze rauwe autobiografie vertelt hij over zijn ruige jeugd in Brooklyn, New York, zijn snelle opmars naar de top van de bokswereld en hoe hij als jongste zwaargewicht ooit wereldkampioen werd. Voor het eerst spreekt Tyson ook openhartig over de schaduwzijde van zijn leven: zijn straf, scheidingen en het verlies van zijn vierjarige dochter. Tyson verdiende tientallen miljoenen, maar gaf ze even snel weer uit aan zijn losbandige leven, vol drugs en vrouwen. In Niets dan de waarheid toont Tyson zijn pijn, maar ook zijn succes, hoop en geluk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mike Tyson, Larry Sloman
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401605830
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig