Niet normaal meer (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Marina Folkers

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Drinken om te vergeten is nooit een goed idee. Toch laat Liv zich op een moeilijke winteravond in een club in Londen helemaal gaan, zodanig dat haar ex Alex haar moet komen ophalen om Liv verdere publieke schande te besparen. En ze had hem al zo vaak vernederd. Alex neemt haar mee naar zijn strandhuis, waar het rustig en veilig is. Als Liv echter de volgende ochtend nuchter wakker wordt, moet ze Alex onder ogen komen, maar ook haar eigen stommiteiten. ‘Niet normaal meer’ is een heerlijk kort verhaal, dat in de Winterspecial 2019 van Flair verscheen. Marina Folkers schreef eerder de feelgoodromans ‘Meer dan ooit’, ‘Onder de sterren van Montpellier’, ‘Zoektocht terug’ en ‘Faye en Sean’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marina Folkers
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020538557
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
439573 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
23

Beschrijving

Drinken om te vergeten is nooit een goed idee. Toch laat Liv zich op een moeilijke winteravond in een club in Londen helemaal gaan, zodanig dat haar ex Alex haar moet komen ophalen om Liv verdere publieke schande te besparen. En ze had hem al zo vaak vernederd. Alex neemt haar mee naar zijn strandhuis, waar het rustig en veilig is. Als Liv echter de volgende ochtend nuchter wakker wordt, moet ze Alex onder ogen komen, maar ook haar eigen stommiteiten.

‘Niet normaal meer’ is een heerlijk kort verhaal, dat in de Winterspecial 2019 van Flair verscheen. Marina Folkers schreef eerder de feelgoodromans ‘Meer dan ooit’, ‘Onder de sterren van Montpellier’, ‘Zoektocht terug’ en ‘Faye en Sean’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marina Folkers
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020538557
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
439573 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
23