Niek de Groot en zijn vrienden (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lincoln Peirce

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Niek de Groot is terug! Niek de Groot en zijn vrienden is een supergrappige bundel strips van Lincoln Peirce. Volledig in kleur en met coole poster. Niek vindt zichzelf geweldig, maar denken zijn vrienden daar ook zo over? Met dit boek rol je 224 pagina's lang over de grond van het lachen met Niek, Frank en Teddy. En natuurlijk zijn Gina en juf Godhelp weer van de partij om Nieks dag te vergallen. Je vond nog nooit zoveel grappen in één Niek-boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lincoln Peirce
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026146442
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
233052173 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Niek de Groot is terug! Niek de Groot en zijn vrienden is een supergrappige bundel strips van Lincoln Peirce. Volledig in kleur en met coole poster.

Niek vindt zichzelf geweldig, maar denken zijn vrienden daar ook zo over? Met dit boek rol je 224 pagina's lang over de grond van het lachen met Niek, Frank en Teddy. En natuurlijk zijn Gina en juf Godhelp weer van de partij om Nieks dag te vergallen. Je vond nog nooit zoveel grappen in één Niek-boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lincoln Peirce
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026146442
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
233052173 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig