New York-trilogie

Prijs € 22,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Paul Auster

Paperback | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Het begon allemaal met iemand die verkeerd verbonden was, de telefoon die in het holst van de nacht drie keer rinkelde, en de stem aan de andere kant van de lijn die vroeg naar iemand anders dan hij. Veel later, toen hij in staat was om na te denken over de dingen die hem overkomen waren, zou hij tot de slotsom komen dat niets echt bestond behalve het toeval.’ De weergaloze en bejubelde De New York-trilogie van Paul Auster is een hoogtepunt in de moderne Amerikaanse literatuur. In drie korte romans (Broze stad, Schimmen en De gesloten kamer), die op ingenieuze wijze met elkaar verbonden zijn, komt Austers liefde voor zijn stad en zijn fascinatie voor het genre van de klassieke detectiveroman op meesterlijke wijze samen. De New York-trilogie betekende de definitieve doorbraak van Paul Auster en is een klassieker die nog niets aan kracht heeft verloren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Auster
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403158907
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

‘Het begon allemaal met iemand die verkeerd verbonden was, de telefoon die in het holst van de nacht drie keer rinkelde, en de stem aan de andere kant van de lijn die vroeg naar iemand anders dan hij. Veel later, toen hij in staat was om na te denken over de dingen die hem overkomen waren, zou hij tot de slotsom komen dat niets echt bestond behalve het toeval.’

De weergaloze en bejubelde De New York-trilogie van Paul Auster is een hoogtepunt in de moderne Amerikaanse literatuur. In drie korte romans (Broze stad, Schimmen en De gesloten kamer), die op ingenieuze wijze met elkaar verbonden zijn, komt Austers liefde voor zijn stad en zijn fascinatie voor het genre van de klassieke detectiveroman op meesterlijke wijze samen. De New York-trilogie betekende de definitieve doorbraak van Paul Auster en is een klassieker die nog niets aan kracht heeft verloren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Auster
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403158907
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352