Netwerken werkt (e-Book)

Prijs € 11,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Rob van Eeden

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Herziene druk van de bestseller Netwerken werkt   Er komt een geheel herziene uitgave van deze succesformule. Netwerken is een onmisbare vaardigheid bij het vinden van nieuw werk, maar ook als je beter wilt functioneren in je huidige baan. Een netwerk opbouwen, uitbreiden, onderhouden en effectief gebruiken is te leren. Met uitdagende stellingsnames en praktische oefeningen vind je het antwoord op vragen als: Wat wil ik bereiken met netwerken? Hoe schrijf ik een goed resumé? Hoe netwerk ik zo efficiënt mogelijk? Hoe onderhoud ik een netwerk?   Rob van Eeden is loopbaancoach en partner bij Netwerkpartners. Hij begeleidt al meer dan twintig jaar mensen bij het vinden van werk dat bij hen past. Els Nijssen is loopbaancoach bij Netwerkpartners. In al haar trajecten speelt netwerken een centrale rol, omdat zij de ervaring heeft dat deze vorm van communiceren veel oplevert voor de mensen die ze begeleidt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob van Eeden
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789049104054
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
1177058 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Herziene druk van de bestseller Netwerken werkt

 

Er komt een geheel herziene uitgave van deze succesformule. Netwerken is een onmisbare vaardigheid bij het vinden van nieuw werk, maar ook als je beter wilt functioneren in je huidige baan. Een netwerk opbouwen, uitbreiden, onderhouden en effectief gebruiken is te leren. Met uitdagende stellingsnames en praktische oefeningen vind je het antwoord op vragen als:

  • Wat wil ik bereiken met netwerken?
  • Hoe schrijf ik een goed resumé?
  • Hoe netwerk ik zo efficiënt mogelijk?
  • Hoe onderhoud ik een netwerk?

 

Rob van Eeden is loopbaancoach en partner bij Netwerkpartners. Hij begeleidt al meer dan twintig jaar mensen bij het vinden van werk dat bij hen past. Els Nijssen is loopbaancoach bij Netwerkpartners. In al haar trajecten speelt netwerken een centrale rol, omdat zij de ervaring heeft dat deze vorm van communiceren veel oplevert voor de mensen die ze begeleidt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob van Eeden
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789049104054
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
1177058 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig