Nerve (filmeditie) (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

Jeanne Ryan

EPUB met digitaal watermerk | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nerve van Jeanne Ryan Filmeditie van intrigrerende thriller Vey meldt zich aan om mee te spelen in NERVE, een spel dat online live wordt uitgezonden. Alles draait bij NERVE om durven en je grenzen verleggen. De spelmakers blijken Vey goed te kennen. Ze wordt verleid met prijzen die van haar ThisIsMe-pagina zijn gehaald en ze wordt gekoppeld aan dé perfecte jongen, de woest aantrekkelijke Ian.In het begin is het spel geweldig: Vey en Ian krijgen veel fans die hen aanmoedigen om steeds riskantere uitdagingen aan te gaan, waarbij steeds meer te winnen valt. Maar dan krijgt het spel een dramatische wending, en het is alles of niets voor Vey. Razendspannende YA die onder je huid gaat zitten Nerve is verfilmd, acteurs Dave Franco en Emma Roberts spelen de hoofdrollen  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeanne Ryan
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000351428
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
2016739 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Nerve van Jeanne Ryan

Filmeditie van intrigrerende thriller

Vey meldt zich aan om mee te spelen in NERVE, een spel dat online live wordt uitgezonden. Alles draait bij NERVE om durven en je grenzen verleggen. De spelmakers blijken Vey goed te kennen. Ze wordt verleid met prijzen die van haar ThisIsMe-pagina zijn gehaald en ze wordt gekoppeld aan dé perfecte jongen, de woest aantrekkelijke Ian.
In het begin is het spel geweldig: Vey en Ian krijgen veel fans die hen aanmoedigen om steeds riskantere uitdagingen aan te gaan, waarbij steeds meer te winnen valt. Maar dan krijgt het spel een dramatische wending, en het is alles of niets voor Vey.

  • Razendspannende YA die onder je huid gaat zitten
  • Nerve is verfilmd, acteurs Dave Franco en Emma Roberts spelen de hoofdrollen

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeanne Ryan
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000351428
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
2016739 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208