Natuurlijk detox ! (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Petruschka Abelman, Saskia van Ommen

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tips en recepten voor je dagelijks leven Detoxen is helemaal in. Een paar keer per jaar je lichaam ontgiften met een detoxkuur houdt je fit en gezond. Maar nog gezonder is het om ervoor te zorgen dat je dagelijks minder gifstoffen binnenkrijgt. Dat is ook detoxen en bovendien makkelijker dan je denkt. Natuurlijk detox! maakt je bewust van de mogelijkheden die je hebt om door kleine veranderingen in je leefstijl, grote gezondheidswinst te behalen. Saskia van Ommen en Petruschka Abelman laten zien hoe je dat kunt aanpakken op een manier die bij jou past en zonder je leven rigoureus om te gooien. In Natuurlijk detox! vind je handvatten om zelf de verantwoordelijkheid voor je gezondheid te kunnen nemen. Een praktisch boek vol handige lijstjes en recepten voor het detoxen van jezelf én je omgeving!  Petruschka Abelman helpt met haar heldere blik en haar vermogen snel tot de kern door te dringen anderen hun eigen antwoord te vinden op uitdagingen in het dagelijks leven. Saskia van Ommen is detox coach en blogt over gezonde voeding en beweging. Ze begeleidt mensen naar een gezonder, natuurlijker en vitaler leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Petruschka Abelman, Saskia van Ommen
Uitgever
Banyancentre
ISBN
9789000344291
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1413311 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
59

Beschrijving

Tips en recepten voor je dagelijks leven

Detoxen is helemaal in. Een paar keer per jaar je lichaam ontgiften met een detoxkuur houdt je fit en gezond. Maar nog gezonder is het om ervoor te zorgen dat je dagelijks minder gifstoffen binnenkrijgt. Dat is ook detoxen en bovendien makkelijker dan je denkt. Natuurlijk detox! maakt je bewust van de mogelijkheden die je hebt om door kleine veranderingen in je leefstijl, grote gezondheidswinst te behalen. Saskia van Ommen en Petruschka Abelman laten zien hoe je dat kunt aanpakken op een manier die bij jou past en zonder je leven rigoureus om te gooien.

In Natuurlijk detox! vind je handvatten om zelf de verantwoordelijkheid voor je gezondheid te kunnen nemen. Een praktisch boek vol handige lijstjes en recepten voor het detoxen van jezelf én je omgeving! 

Petruschka Abelman helpt met haar heldere blik en haar vermogen snel tot de kern door te dringen anderen hun eigen antwoord te vinden op uitdagingen in het dagelijks leven.

Saskia van Ommen is detox coach en blogt over gezonde voeding en beweging. Ze begeleidt mensen naar een gezonder, natuurlijker en vitaler leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Petruschka Abelman, Saskia van Ommen
Uitgever
Banyancentre
ISBN
9789000344291
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1413311 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
59