Nachtwandeling

Prijs € 23,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Robbert Welagen

Hardback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De schrijver Jacob van Herwijnen wint de Sebriko Literatuurprijs en wandelt na de uitreiking het Amstel Hotel uit, een zachte lentenacht in. Het is stil op straat. Hij slaat linksaf en steekt via de Hogesluis de Amstel over. Hij volgt het water in noordelijke richting. De volgende ochtend wordt zijn lichaam drijvend in de Amstel gevonden. Inspecteur Mudde buigt zich over deze zaak. Al hoopt hij dat dit een van zijn laatste is - hij heeft genoeg ellende gezien - tegelijk is elke moord een vraag waar hij het antwoord op wil vinden. Pas dan mag hij naar huis, naar zijn hond en moestuin. Op zoek naar een moordenaar wandelt Mudde de voor hem onbekende literaire wereld in. Nachtwandeling is een fraaie ontmoeting tussen een grote en een kleine wereld, tussen melancholie en daadkracht, rust en reuring.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robbert Welagen
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038802527
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

De schrijver Jacob van Herwijnen wint de Sebriko Literatuurprijs en wandelt na de uitreiking het Amstel Hotel uit, een zachte lentenacht in. Het is stil op straat. Hij slaat linksaf en steekt via de Hogesluis de Amstel over. Hij volgt het water in noordelijke richting. De volgende ochtend wordt zijn lichaam drijvend in de Amstel gevonden.
Inspecteur Mudde buigt zich over deze zaak. Al hoopt hij dat dit een van zijn laatste is - hij heeft genoeg ellende gezien - tegelijk is elke moord een vraag waar hij het antwoord op wil vinden. Pas dan mag hij naar huis, naar zijn hond en moestuin. Op zoek naar een moordenaar wandelt Mudde de voor hem onbekende literaire wereld in.
Nachtwandeling is een fraaie ontmoeting tussen een grote en een kleine wereld, tussen melancholie en daadkracht, rust en reuring.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robbert Welagen
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038802527
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240