Nachtmuziek (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Nora Roberts

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De knappe, jonge en succesvolle violiste Caroline Waverly komt naar het Amerikaanse stadje Innocence om de nalatenschap van haar grootmoeder te regelen. Zij besluit er de zomer door te brengen, vooral omdat ze even tot zichzelf wil komen nadat de onstuimige relatie met haar vriend is beƫindigd. Haar vakantie in Innocence wordt echter al snel verstoord door een gebeurtenis die haar bijzonder aangrijpt... en daar zal het niet bij blijven. Bovendien raakt Caroline in de ban van de aantrekkelijke maar raadselachtige Tucker Longstreet. Hun aarzelende relatie groeit uit tot een vurige verhouding, maar hun liefde wordt door een reeks dramatische gebeurtenissen danig op de proef gesteld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460236044
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
609861 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De knappe, jonge en succesvolle violiste Caroline Waverly komt naar het Amerikaanse stadje Innocence om de nalatenschap van haar grootmoeder te regelen. Zij besluit er de zomer door te brengen, vooral omdat ze even tot zichzelf wil komen nadat de onstuimige relatie met haar vriend is beƫindigd.

Haar vakantie in Innocence wordt echter al snel verstoord door een gebeurtenis die haar bijzonder aangrijpt... en daar zal het niet bij blijven. Bovendien raakt Caroline in de ban van de aantrekkelijke maar raadselachtige Tucker Longstreet. Hun aarzelende relatie groeit uit tot een vurige verhouding, maar hun liefde wordt door een reeks dramatische gebeurtenissen danig op de proef gesteld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460236044
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
609861 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig