Nachtkwartier (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Tomas Lieske

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In deze roman beschrijft Tomas Lieske twee aangrijpende maanden uit het leven van Michael Günes, de laatste telg van een grote Turks-Nederlandse familie. Michael, luitenant in het Nederlandse leger, meent met het verleden te kunnen breken en een Nederlands bestaan op te kunnen bouwen met Jella; hij wil geen kinderen. Als deelnemer aan een militaire missie reist hij af naar Turkije. Op zijn steeds grimmiger tocht naar het oostelijk deel van het land komt hij in aanraking met fundamentalisten en met militairen die zich lijken voor te bereiden op een oorlog. Zijn ontmoeting met een jonge Turkse en haar twee kinderen, waarop een gruwelijke nacht in een ruïne volgt, brengt alles in een stroomversnelling.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tomas Lieske
Uitgever
Querido
ISBN
9789021445311
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2013
Bestandsgrootte
872626 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Beschrijving

In deze roman beschrijft Tomas Lieske twee aangrijpende maanden uit het leven van Michael Günes, de laatste telg van een grote Turks-Nederlandse familie. Michael, luitenant in het Nederlandse leger, meent met het verleden te kunnen breken en een Nederlands bestaan op te kunnen bouwen met Jella; hij wil geen kinderen.
Als deelnemer aan een militaire missie reist hij af naar Turkije. Op zijn steeds grimmiger tocht naar het oostelijk deel van het land komt hij in aanraking met fundamentalisten en met militairen die zich lijken voor te bereiden op een oorlog. Zijn ontmoeting met een jonge Turkse en haar twee kinderen, waarop een gruwelijke nacht in een ruïne volgt, brengt alles in een stroomversnelling.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tomas Lieske
Uitgever
Querido
ISBN
9789021445311
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2013
Bestandsgrootte
872626 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245