Naar de haaien (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Rob Kamphues

EPUB met digitaal watermerk | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al jaren spoken ze door zijn hoofd - de verhalen over zijn belevenissen die niet op het tv-scherm te zien waren. Op feestjes en partijen raakt Rob Kamphues er niet over uitgepraat.Ongetraind in een bobslee de diepte in suizen, wilde haaien door een hoepel laten zwemmen, een geprikkelde stier op je af zien komen rennen, in te snelle auto's door de Noord-Afrikaanse woestijn racen, op zoek gaan naar illegale goudmijnen in gebieden waar geen politie of leger durft te komen - Kamphues heeft zich laten verleiden avonturen aan te gaan die met recht 'volstrekt onverantwoord' genoemd mogen worden.Rob Kamphues is programmamaker en schrijver. Voor dit boek putte hij uit tv-programma's die hij de afgelopen vijf jaar maakte voor verschillende omroepen. Voor RTL maakte hij de acht plagen van Rob Kamphues, voor BNN Kamphues maakt Vrienden, waarin hij onder meer extreem-rechtse militairen bezocht, en voor de KRO Kamphues zoekt de Grens, waarin hij onder andere de Braziliaanse jungle in trok op zoek naar nieuwe diersoorten. Momenteel maakt Kamphues twee zeer succesvolle programma's voor de KRO: De Reünie en, samen met Bas van Putten, het autoprogramma PK.'Huiveringwekkende, spannende, levensgevaarlijke belevenissen, humoristisch beschreven.' Denken&Doen'Een vermakelijk boek.' - Algemeen Dagblad'Ideaal leesvoer voor een saaie treinreis.' - VIVA

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Kamphues
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400400337
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2011
Bestandsgrootte
786791 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Al jaren spoken ze door zijn hoofd - de verhalen over zijn belevenissen die niet op het tv-scherm te zien waren. Op feestjes en partijen raakt Rob Kamphues er niet over uitgepraat.
Ongetraind in een bobslee de diepte in suizen, wilde haaien door een hoepel laten zwemmen, een geprikkelde stier op je af zien komen rennen, in te snelle auto's door de Noord-Afrikaanse woestijn racen, op zoek gaan naar illegale goudmijnen in gebieden waar geen politie of leger durft te komen - Kamphues heeft zich laten verleiden avonturen aan te gaan die met recht 'volstrekt onverantwoord' genoemd mogen worden.
Rob Kamphues is programmamaker en schrijver. Voor dit boek putte hij uit tv-programma's die hij de afgelopen vijf jaar maakte voor verschillende omroepen. Voor RTL maakte hij de acht plagen van Rob Kamphues, voor BNN Kamphues maakt Vrienden, waarin hij onder meer extreem-rechtse militairen bezocht, en voor de KRO Kamphues zoekt de Grens, waarin hij onder andere de Braziliaanse jungle in trok op zoek naar nieuwe diersoorten. Momenteel maakt Kamphues twee zeer succesvolle programma's voor de KRO: De Reünie en, samen met Bas van Putten, het autoprogramma PK.
'Huiveringwekkende, spannende, levensgevaarlijke belevenissen, humoristisch beschreven.' Denken&Doen
'Een vermakelijk boek.' - Algemeen Dagblad
'Ideaal leesvoer voor een saaie treinreis.' - VIVA

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Kamphues
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400400337
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2011
Bestandsgrootte
786791 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig