N staat voor Nekslag (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Sue Grafton

EPUB met digitaal watermerk | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het ontzielde lichaam van Tom Newquist wordt gevonden. Als detective van de sheriff van Nota Lake werd de eerlijke Tom door iedereen gewaardeerd, maar hij was ook alcoholist en een workaholic, wat zijn vrouw Selma tot wanhoop dreef. En nu Tom er niet meer is, vraagt Selma zich steeds vaker af wat er met hem aan de hand was. Waarom was Tom zo rusteloos de laatste weken van zijn leven? Waarom sliep hij niet en piekerde hij zoveel? Wat, of wie, veroorzaakte zijn buien? Selma besluit op zoek te gaan naar antwoorden, met  hulp van Kinsey Millhone. Maar de inwoners van Nota Lake houden hun mond en nemen hun vijanden in bescherming. Hoe meer Kinsey te weten komt, hoe dichter ze bij het gevaarlijkste komt wat ze kan vinden: de waarheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sue Grafton
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402300871
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1629097 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275

Beschrijving

Het ontzielde lichaam van Tom Newquist wordt gevonden. Als detective van de sheriff van Nota Lake werd de eerlijke Tom door iedereen gewaardeerd, maar hij was ook alcoholist en een workaholic, wat zijn vrouw Selma tot wanhoop dreef. En nu Tom er niet meer is, vraagt Selma zich steeds vaker af wat er met hem aan de hand was.

Waarom was Tom zo rusteloos de laatste weken van zijn leven? Waarom sliep hij niet en piekerde hij zoveel? Wat, of wie, veroorzaakte zijn buien? Selma besluit op zoek te gaan naar antwoorden, met  hulp van Kinsey Millhone.

Maar de inwoners van Nota Lake houden hun mond en nemen hun vijanden in bescherming. Hoe meer Kinsey te weten komt, hoe dichter ze bij het gevaarlijkste komt wat ze kan vinden: de waarheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sue Grafton
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402300871
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1629097 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275