Muilperen (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Maria Stahlie

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een feest in Brussel, een geleende auto, een ontmoeting met een ex-geliefde, een ijzelregen en een bijna fatale slippartij... met elkaar zorgen ze ervoor dat Lisette Wigman, vijfentwintig jaar oud, na een periode van stilstand weer in beweging komt. Ze onthult eindelijk aan haar ouders dat de vader van haar zoontje een jongen uit een rijke buitenwijk van Miami was, die vlak na de conceptie verongelukte. Samen met de inmiddels tweejarige Wout verhuist ze naar Amsterdam – vastbesloten om de ambities en idealen die ze tijdens haar Amerika-verblijf onder het tapijt heeft geveegd nieuw leven in te blazen. In Muilperen laat Maria Stahlie de mysterieuze waarheid oplichten dat een mens met een plan onvermijdelijk tegen een even hardhandige als genadevolle vuist aanloopt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maria Stahlie
Uitgever
Querido
ISBN
9789021436784
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2022
Bestandsgrootte
2142472 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
297

Beschrijving

Een feest in Brussel, een geleende auto, een ontmoeting met een ex-geliefde, een ijzelregen en een bijna fatale slippartij... met elkaar zorgen ze ervoor dat Lisette Wigman, vijfentwintig jaar oud, na een periode van stilstand weer in beweging komt.
Ze onthult eindelijk aan haar ouders dat de vader van haar zoontje een jongen uit een rijke buitenwijk van Miami was, die vlak na de conceptie verongelukte.
Samen met de inmiddels tweejarige Wout verhuist ze naar Amsterdam – vastbesloten om de ambities en idealen die ze tijdens haar Amerika-verblijf onder het tapijt heeft geveegd nieuw leven in te blazen.
In Muilperen laat Maria Stahlie de mysterieuze waarheid oplichten dat een mens met een plan onvermijdelijk tegen een even hardhandige als genadevolle vuist aanloopt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maria Stahlie
Uitgever
Querido
ISBN
9789021436784
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2022
Bestandsgrootte
2142472 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
297