Mirakelse Maurits en zijn gestudeerde knaagdieren (e-Book)

Prijs € 14,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Terry Pratchett

EPUB met Adobe DRM | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Betreft een e-Book met DRM beveiliging met aparte installatie instructie.

Beschrijving

Dit bekroonde boek speelt zich af op de roemruchte Schijfwereld maar staat los van de Schijfwereldreeks. In de woorden van Terry Pratchett zelf: 'Dit boek gaat over ratten die intelligent zijn. Maar het gaat ook over het nog véél fantastischer idee dat mensen het ook tot intelligentie kunnen brengen.'Maurits de straatkater heeft een geweldig zwendeltje bedacht. Iedereen kent toch die verhalen over ratten en fluitspelende rattenvangers? En laat Maurits nu net een onnozel joch met een fluit hebben en zijn eigen bende ratten - gestudeerde ratten nog wel... Dat gaat natuurlijk een keer mis. Maar gelukkig zijn niet alle mensen slecht en dom.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Terry Pratchett
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460922442
Formaat
EPUB met Adobe DRM
Publicatiedatum
September 2010
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit bekroonde boek speelt zich af op de roemruchte Schijfwereld maar staat los van de Schijfwereldreeks. In de woorden van Terry Pratchett zelf: 'Dit boek gaat over ratten die intelligent zijn. Maar het gaat ook over het nog véél fantastischer idee dat mensen het ook tot intelligentie kunnen brengen.'
Maurits de straatkater heeft een geweldig zwendeltje bedacht. Iedereen kent toch die verhalen over ratten en fluitspelende rattenvangers? En laat Maurits nu net een onnozel joch met een fluit hebben en zijn eigen bende ratten - gestudeerde ratten nog wel... Dat gaat natuurlijk een keer mis. Maar gelukkig zijn niet alle mensen slecht en dom.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Terry Pratchett
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460922442
Formaat
EPUB met Adobe DRM
Publicatiedatum
September 2010
Taal
Nederlandstalig