Minder moeten, meer leven (e-Book)

Hoe je ontploetert in drukke tijden

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Annemiek Leclaire

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Minder moeten, meer leven van Annemiek Leclaire is een persoonlijke zoektocht naar de oorzaken van onze burn-outmaatschappij. Voor de lezers van Nooit meer te druk van Tony Crabbe. Hoe leef je met meer rust, plezier en vrijheid? Op een ochtend realiseert journalist Annemiek Leclaire zich dat ze genoeg heeft van het gejakker in haar leven. Als ze wakker wordt, kijkt ze niet meer uit naar de dag, maar ziet ze een oneindige reeks 'moetjes'. Dat geploeter ziet ze ook om zich heen. Stress, spanning en burn-outs zijn de kwalen van deze tijd. Welvarende, intelligente mensen raken overspannen van veelal zelf opgelegde verplichtingen; we worden overweldigd door het aantal mogelijkheden en afleidingen. Willen we ons leven echt zo leiden? Leclaire besluit haar leven in het teken te stellen van 'ontploeteren'. Hoe doe je dat: minder moeten, meer leven? Het is het begin van een zoektocht waarin ze met wetenschappers en schrijvers praat over meer rust, meer plezier en meer betekenis in het leven. De sleutel, merkt ze, is hoe je omgaat met je eigen vrijheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annemiek Leclaire
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026347771
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
247759 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Beschrijving

Minder moeten, meer leven van Annemiek Leclaire is een persoonlijke zoektocht naar de oorzaken van onze burn-outmaatschappij. Voor de lezers van Nooit meer te druk van Tony Crabbe.

Hoe leef je met meer rust, plezier en vrijheid?

Op een ochtend realiseert journalist Annemiek Leclaire zich dat ze genoeg heeft van het gejakker in haar leven. Als ze wakker wordt, kijkt ze niet meer uit naar de dag, maar ziet ze een oneindige reeks 'moetjes'.

Dat geploeter ziet ze ook om zich heen. Stress, spanning en burn-outs zijn de kwalen van deze tijd. Welvarende, intelligente mensen raken overspannen van veelal zelf opgelegde verplichtingen; we worden overweldigd door het aantal mogelijkheden en afleidingen. Willen we ons leven echt zo leiden?

Leclaire besluit haar leven in het teken te stellen van 'ontploeteren'. Hoe doe je dat: minder moeten, meer leven? Het is het begin van een zoektocht waarin ze met wetenschappers en schrijvers praat over meer rust, meer plezier en meer betekenis in het leven. De sleutel, merkt ze, is hoe je omgaat met je eigen vrijheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annemiek Leclaire
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026347771
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
247759 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126