Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Kate Alice Marshall

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit verhaal kent twee beginpunten. Een daarvan is op een landingsbaan in Alaska. Het andere is aan de oever van een meer, waar de regen als mist op me neerdaalt, terwijl de houten resten van de blokhut nog nasmeulen. Ik zal je beide versies vertellen: wat er gebeurde voordat mijn vader stierf, en wat er daarna gebeurde. En wanneer ik daarmee klaar ben, of te zwak ben om nog door te schrijven, dan zal ik dit notitieboek achterlaten op de plek waar de hut heeft gestaan. Mocht iemand ons, of mij, ooit komen zoeken, wie weet vinden ze dan mijn verhaal. Dus als jij dit leest, ben ik waarschijnlijk dood.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kate Alice Marshall
Uitgever
Karakter Uitgevers F-VERT
ISBN
9789045217055
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2019
Bestandsgrootte
2529448 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Dit verhaal kent twee beginpunten. Een daarvan is op een landingsbaan in Alaska. Het andere is aan de oever van een meer, waar de regen als mist op me neerdaalt, terwijl de houten resten van de blokhut nog nasmeulen. Ik zal je beide versies vertellen: wat er gebeurde voordat mijn vader stierf, en wat er daarna gebeurde. En wanneer ik daarmee klaar ben, of te zwak ben om nog door te schrijven, dan zal ik dit notitieboek achterlaten op de plek waar de hut heeft gestaan. Mocht iemand ons, of mij, ooit komen zoeken, wie weet vinden ze dan mijn verhaal. Dus als jij dit leest, ben ik waarschijnlijk dood.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kate Alice Marshall
Uitgever
Karakter Uitgevers F-VERT
ISBN
9789045217055
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2019
Bestandsgrootte
2529448 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336