Mijn moeders hoop (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Francine Rivers

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2020 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Mijn moeders hoop’ is het eerste deel van Francine Rivers’ tweedelige familiesaga ‘Marta’s erfenis’, over de gecompliceerde relaties tussen moeders en dochters van verschillende generaties. Aan het begin van de twintigste eeuw verlaat Marta Schneider haar ouderlijk huis in Zwitserland. Ze is vastbesloten haar onrechtvaardige vader, haar lieve maar zwakke moeder, en de beperkingen die vrouwen in die tijd krijgen opgelegd, te ontvluchten. Haar zoektocht naar een eigen bestaan leidt haar door heel Europa en brengt haar uiteindelijk in Canada. Als de wereld in de greep is van de oorlog, staat Marta voor de moeilijkste keuze van haar leven: vasthouden aan alles waar ze zo hard voor heeft gevochten, of de man volgen die haar hart heeft veroverd? De serie ‘Marta’s erfenis’ is een aangrijpend portret van moeders en dochters, en de patronen die zij doorgeven. Het tweede deel is ‘Mijn dochters droom’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Francine Rivers
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029729161
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2020
Bestandsgrootte
2727937 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

‘Mijn moeders hoop’ is het eerste deel van Francine Rivers’ tweedelige familiesaga ‘Marta’s erfenis’, over de gecompliceerde relaties tussen moeders en dochters van verschillende generaties.

Aan het begin van de twintigste eeuw verlaat Marta Schneider haar ouderlijk huis in Zwitserland. Ze is vastbesloten haar onrechtvaardige vader, haar lieve maar zwakke moeder, en de beperkingen die vrouwen in die tijd krijgen opgelegd, te ontvluchten. Haar zoektocht naar een eigen bestaan leidt haar door heel Europa en brengt haar uiteindelijk in Canada. Als de wereld in de greep is van de oorlog, staat Marta voor de moeilijkste keuze van haar leven: vasthouden aan alles waar ze zo hard voor heeft gevochten, of de man volgen die haar hart heeft veroverd?

De serie ‘Marta’s erfenis’ is een aangrijpend portret van moeders en dochters, en de patronen die zij doorgeven. Het tweede deel is ‘Mijn dochters droom’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Francine Rivers
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029729161
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2020
Bestandsgrootte
2727937 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig