Mijn moeders dochter (e-Book)

Twee geliefden. Twee oorlogen. En een levenslang verraad.

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Katharine McMahon

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een meeslepend liefdesverhaal ten tijde van oorlog – voor de fans van De nachtegaal en Het familieportret Maart 1939. De Belgische Estelle is de eigenzinnige dochter van Fleur, een verzetsheldin die verdween tijdens de Eerste Wereldoorlog, en die naar alle waarschijnlijkheid werd gedood toen ze geallieerden hielp ontsnappen. Wanneer Estelle op zoek gaat naar de waarheid over haar moeder ontmoet ze de Britse Christa. Er ontstaat een intense vriendschap tussen de twee vrouwen. Christa wil zich dolgraag ontworstelen aan de beperkingen waar een vrouw in het Londen van de jaren dertig mee te maken heeft. Als Estelle haar uitnodigt op De Eikenhoeve, het idyllische Belgische buitenverblijf van haar familie, ontmoet Christa de twee broers van Estelle: Robbe en Pieter. Wanneer de oorlog uitbreekt keert Christa terug naar huis, maar niet voordat ze haar grote liefde verraden heeft. Christa komt totaal veranderd weer in Engeland aan, terwijl Estelle besluit in haar moeders voetsporen te treden en zich aan te sluiten bij het verzet. Ze kan echter niet vermoeden dat haar moeder werd verraden door iemand die dicht bij haar stond. De nasleep van dit verraad heeft ook nu nog hartverscheurende consequenties. Mijn moeders dochter in de pers ‘Een epische en hartverscheurende roman over conflict, verraad, en de pijn van verloren liefde.’ Kate Mosse

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Katharine McMahon
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402315165
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2020
Bestandsgrootte
1063008 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
450

Beschrijving

Een meeslepend liefdesverhaal ten tijde van oorlog – voor de fans van De nachtegaal en Het familieportret

Maart 1939. De Belgische Estelle is de eigenzinnige dochter van Fleur, een verzetsheldin die verdween tijdens de Eerste Wereldoorlog, en die naar alle waarschijnlijkheid werd gedood toen ze geallieerden hielp ontsnappen. Wanneer Estelle op zoek gaat naar de waarheid over haar moeder ontmoet ze de Britse Christa. Er ontstaat een intense vriendschap tussen de twee vrouwen.

Christa wil zich dolgraag ontworstelen aan de beperkingen waar een vrouw in het Londen van de jaren dertig mee te maken heeft. Als Estelle haar uitnodigt op De Eikenhoeve, het idyllische Belgische buitenverblijf van haar familie, ontmoet Christa de twee broers van Estelle: Robbe en Pieter. Wanneer de oorlog uitbreekt keert Christa terug naar huis, maar niet voordat ze haar grote liefde verraden heeft.

Christa komt totaal veranderd weer in Engeland aan, terwijl Estelle besluit in haar moeders voetsporen te treden en zich aan te sluiten bij het verzet. Ze kan echter niet vermoeden dat haar moeder werd verraden door iemand die dicht bij haar stond. De nasleep van dit verraad heeft ook nu nog hartverscheurende consequenties.

Mijn moeders dochter in de pers

‘Een epische en hartverscheurende roman over conflict, verraad, en de pijn van verloren liefde.’ Kate Mosse

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Katharine McMahon
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402315165
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2020
Bestandsgrootte
1063008 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
450