Mijn eenmanszaak (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Remco Campert

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In een sombere bui denk ik dat er in de toekomst alleen nog maar rampen te verwachten zijn, maar ja, als ik terugkijk was het verleden ook niet van rampen verstoken. Op de een of andere manier leken die toen verder weg. En ik had het idee dat er, als we ons allemaal flink inspanden, nog wel iets aan te doen zou zijn. De wereld leek redbaar. In die gedachte zie ik nu minder heil. In die jaren was ik nog iemand met een vrij beroep, nu ben ik omgebouwd tot een zelfstandige zonder personeel. Die betiteling roept een gevoel van mislukt zijn bij me wakker. Zo oud al en nog steeds zonder personeel. Moederziel alleen sta ik op de lege, krijsende planeet. In Mijn eenmanszaak, een bundeling van de columns die Remco Campert vanaf april 2009 voor de Volkskrant schreef, belicht hij met milde ironie dagelijkse onderwerpen die hem verwonderen, ontroeren of kwaad maken. Door de weergaloze bril van een van s lands geliefdste schrijvers krijgt Nederland een heel ander aanzien.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Remco Campert
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023466260
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2011
Bestandsgrootte
663536 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187

Beschrijving

In een sombere bui denk ik dat er in de toekomst alleen nog maar rampen te verwachten zijn, maar ja, als ik terugkijk was het verleden ook niet van rampen verstoken. Op de een of andere manier leken die toen verder weg. En ik had het idee dat er, als we ons allemaal flink inspanden, nog wel iets aan te doen zou zijn. De wereld leek redbaar. In die gedachte zie ik nu minder heil. In die jaren was ik nog iemand met een vrij beroep, nu ben ik omgebouwd tot een zelfstandige zonder personeel. Die betiteling roept een gevoel van mislukt zijn bij me wakker. Zo oud al en nog steeds zonder personeel. Moederziel alleen sta ik op de lege, krijsende planeet.

In Mijn eenmanszaak, een bundeling van de columns die Remco Campert vanaf april 2009 voor de Volkskrant schreef, belicht hij met milde ironie dagelijkse onderwerpen die hem verwonderen, ontroeren of kwaad maken. Door de weergaloze bril van een van s lands geliefdste schrijvers krijgt Nederland een heel ander aanzien.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Remco Campert
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023466260
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2011
Bestandsgrootte
663536 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187