Middernacht / 2. Tess (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lara Adrian

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Middernacht 2 - Tess Het rustige bestaan van de hulpvaardige dierenarts Tess Culver verandert voorgoed als een zwaargewonde onsterfelijke haar praktijk en haar leven binnenwankelt. Zijn naam is Dante, en zijn dierlijke aantrekkingskracht is onweerstaanbaar. Tess is in één klap verliefd. Wat zij echter niet weet, is dat Dante zijn handen vol heeft aan de strijd die tussen goede en slechte vampiers gaande is. Een ogenschijnlijk onschuldige kus verandert echter alles. Vanaf dat ogenblik kan Dante niet anders dan Tess beschermen tegen de duistere wereld waarvan hij zelf onderdeel is... `Levendig geschreven spanning en ingebouwde plotwendingen houden dit boek spannend tot het einde. Lezers zullen al snel uitkijken naar deel drie.' Romance Reviews Today `Duister, scherp en vol passie. Dit zijn onweerstaanbare romans.' Chicago Tribune Lara Adrian behaalde wereldwijd enorme successen met haar romantische vampierromans, waaronder meerdere New York Times en Publishers Weekly bestsellers. De Middernacht-boeken verschijnen in meer dan 15 landen en zijn in Europa al 5 miljoen keer verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lara Adrian
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024556786
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
791712 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Middernacht 2 - Tess

Het rustige bestaan van de hulpvaardige dierenarts Tess Culver verandert voorgoed als een zwaargewonde onsterfelijke haar praktijk en haar leven binnenwankelt. Zijn naam is Dante, en zijn dierlijke aantrekkingskracht is onweerstaanbaar.

Tess is in één klap verliefd. Wat zij echter niet weet, is dat Dante zijn handen vol heeft aan de strijd die tussen goede en slechte vampiers gaande is. Een ogenschijnlijk onschuldige kus verandert echter alles. Vanaf dat ogenblik kan Dante niet anders dan Tess beschermen tegen de duistere wereld waarvan hij zelf onderdeel is...

`Levendig geschreven spanning en ingebouwde plotwendingen houden dit boek spannend tot het einde. Lezers zullen al snel uitkijken naar deel drie.' Romance Reviews Today

`Duister, scherp en vol passie. Dit zijn onweerstaanbare romans.' Chicago Tribune

Lara Adrian behaalde wereldwijd enorme successen met haar romantische vampierromans, waaronder meerdere New York Times en Publishers Weekly bestsellers. De Middernacht-boeken verschijnen in meer dan 15 landen en zijn in Europa al 5 miljoen keer verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lara Adrian
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024556786
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
791712 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288