Met een strikje erom (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Samantha Hunter

EPUB met digitaal watermerk | November 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een romantisch én spicy verhaal om heerlijk bij weg te zwijmelen deze kerst!Nog steeds wordt Abby knalrood als ze denkt aan die ene keer dat ze als tiener tijdens een feestje met haar toenmalige vriendje in de bosjes belandde – en het niet saaie Josh, maar hotter dan hot Reece Winston bleek te zijn. Dat ze nu door een ongelukkige samenloop van omstandigheden juist met Reece de kerst moet doorbrengen, is daardoor nogal… ongemakkelijk. Maar kom, het geeft helemaal niks. Hij is het hele incident vast al vergeten.Nou, dat had ze gedacht. Reece weet nog precies wat er destijds is gebeurd. Sterker nog, wanneer hij Abby na al die tijd weer ziet, wil hij maar één ding: afmaken waar ze zoveel jaar geleden mee zijn begonnen. Dat Abby met Kerstmis noodgedwongen bij hem moet logeren, komt hem dan ook heel goed uit!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Samantha Hunter
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402568431
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
990526 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141

Beschrijving

Een romantisch én spicy verhaal om heerlijk bij weg te zwijmelen deze kerst!

Nog steeds wordt Abby knalrood als ze denkt aan die ene keer dat ze als tiener tijdens een feestje met haar toenmalige vriendje in de bosjes belandde – en het niet saaie Josh, maar hotter dan hot Reece Winston bleek te zijn. Dat ze nu door een ongelukkige samenloop van omstandigheden juist met Reece de kerst moet doorbrengen, is daardoor nogal… ongemakkelijk. Maar kom, het geeft helemaal niks. Hij is het hele incident vast al vergeten.

Nou, dat had ze gedacht. Reece weet nog precies wat er destijds is gebeurd. Sterker nog, wanneer hij Abby na al die tijd weer ziet, wil hij maar één ding: afmaken waar ze zoveel jaar geleden mee zijn begonnen. Dat Abby met Kerstmis noodgedwongen bij hem moet logeren, komt hem dan ook heel goed uit!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Samantha Hunter
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402568431
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
990526 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141