Meneer Peacocks paradijs (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lydia Syson

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meneer Peacocks paradijs van Lydia Syson is een betoverende roman over het leven op een onbewoond eiland. Een verhaal vol drama, moed en ambitie. Oceaniƫ, 1879. Het jonge gezin Peacock uit Nieuw-Zeeland vestigt zich op een onbewoond vulkanisch eiland. Twee jaar lang worstelt meneer Peacock, met hulp van zijn elfjarige dochter Lizzie, om van deze meedogenloze plek een eigen paradijs te maken. Eindelijk meert er een schip aan, en komt een handjevol mannen aan land, op zoek naar werk en nieuwe kansen. Maar dan verdwijnt Lizzies broertje spoorloos. Er wordt een zoektocht opgezet, met onthutsende gevolgen. De geheimen van het eiland dwingen Lizzie haar diepste overtuigingen in twijfel te trekken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lydia Syson
Uitgever
Mozaiek
ISBN
9789023958024
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2020
Bestandsgrootte
5956914 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Meneer Peacocks paradijs van Lydia Syson is een betoverende roman over het leven op een onbewoond eiland. Een verhaal vol drama, moed en ambitie.

Oceaniƫ, 1879. Het jonge gezin Peacock uit Nieuw-Zeeland vestigt zich op een onbewoond vulkanisch eiland. Twee jaar lang worstelt meneer Peacock, met hulp van zijn elfjarige dochter Lizzie, om van deze meedogenloze plek een eigen paradijs te maken. Eindelijk meert er een schip aan, en komt een handjevol mannen aan land, op zoek naar werk en nieuwe kansen. Maar dan verdwijnt Lizzies broertje spoorloos. Er wordt een zoektocht opgezet, met onthutsende gevolgen. De geheimen van het eiland dwingen Lizzie haar diepste overtuigingen in twijfel te trekken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lydia Syson
Uitgever
Mozaiek
ISBN
9789023958024
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2020
Bestandsgrootte
5956914 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig