Meisje zonder hoop (e-Book)

Prijs € 13,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Michael Robotham

EPUB met digitaal watermerk | November 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuw deel in de thrillerserie rond het fascinerende duo Evie en Cyrus. Twintig jaar geleden werd de familie van Cyrus Haven vermoord. Alleen hij en zijn broer Elias overleefden. Cyrus omdat hij zich verstopte, Elias omdat hij, zoals later bleek, de moordenaar was. Nu komt Elias vrij uit de gesloten psychiatrische inrichting waar hij was opgenomen, en forensisch psycholoog Cyrus moet besluiten of hij de man die hem zijn jeugd ontnam kan vergeven. Ondertussen wordt Cyrus opgeroepen bij een zaak in Nottingham. Een man is vermoord en diens dochter Maya is ontvoerd. Even later wordt een tweede vrouw ontvoerd. De enige getuige is Evie Cormac, de getroebleerde tiener met een gave en een oude bekende van Cyrus. Om de twee vrouwen te vinden, zullen ze samen op zoek moeten naar antwoorden uit het verleden, en ze weten beiden dat dat nooit zonder gevaar is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Robotham
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403113524
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2022
Bestandsgrootte
1336147 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Een nieuw deel in de thrillerserie rond het fascinerende duo Evie en Cyrus.

Twintig jaar geleden werd de familie van Cyrus Haven vermoord. Alleen hij en zijn broer Elias overleefden. Cyrus omdat hij zich verstopte, Elias omdat hij, zoals later bleek, de moordenaar was. Nu komt Elias vrij uit de gesloten psychiatrische inrichting waar hij was opgenomen, en forensisch psycholoog Cyrus moet besluiten of hij de man die hem zijn jeugd ontnam kan vergeven.
Ondertussen wordt Cyrus opgeroepen bij een zaak in Nottingham. Een man is vermoord en diens dochter Maya is ontvoerd. Even later wordt een tweede vrouw ontvoerd. De enige getuige is Evie Cormac, de getroebleerde tiener met een gave en een oude bekende van Cyrus. Om de twee vrouwen te vinden, zullen ze samen op zoek moeten naar antwoorden uit het verleden, en ze weten beiden dat dat nooit zonder gevaar is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Robotham
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403113524
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2022
Bestandsgrootte
1336147 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352