Meer dan de rest (e-Book)

Eet beter, verspil minder

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Steven Desair, Joris Lens, Mathias Dirckx

EPUB met digitaal watermerk | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De REST is meer dan de restjes in je koelkast of in je vuilbak. Het is ook de gigantische hoeveelheid vers voedsel die zomaar weggegooid wordt omdat de producten niet voldoen aan de esthetische normen of omdat ze onbekend zijn. Wereldwijd wordt een derde van de totale voedselproductie zo verspild.Meer dan de rest is meer dan een kookboek. Inspirerende interviews met lokale gepassioneerde ambachtslui zoals Hendrik Dierendonck en Bruno Greindl doen je nadenken over onze voeding. Stap voor stap leiden ze ons naar een duurzamere voedselketen. Hoe groter hun aantal aanhangers, hoe groter de draagkracht van een voedselketen waarin respect en duurzaamheid centraal staan.Meer dan de rest is ook een kookboek. Eentje om je vingers bij af te likken! Want vergeten seizoensgroenten, lokale onbekende vissen of miskende stukjes vlees van bij ons smaken gewoon veel beter dan massaal geproduceerd voedsel. De auteurs tonen aan hoe je met eenvoudige, lekkere gerechten je eigen keuken kunt heroveren. Daarnaast leer je experimenteren met technieken zoals fermenteren en het gebruik van de volledige groente. Als kers op de taart herontdek je een nieuw smakenpalet en onze eigen eetcultuur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steven Desair, Joris Lens, Mathias Dirckx
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401451741
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2017
Bestandsgrootte
6881858 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
137

Beschrijving

De REST is meer dan de restjes in je koelkast of in je vuilbak. Het is ook de gigantische hoeveelheid vers voedsel die zomaar weggegooid wordt omdat de producten niet voldoen aan de esthetische normen of omdat ze onbekend zijn. Wereldwijd wordt een derde van de totale voedselproductie zo verspild.

Meer dan de rest is meer dan een kookboek. Inspirerende interviews met lokale gepassioneerde ambachtslui zoals Hendrik Dierendonck en Bruno Greindl doen je nadenken over onze voeding. Stap voor stap leiden ze ons naar een duurzamere voedselketen. Hoe groter hun aantal aanhangers, hoe groter de draagkracht van een voedselketen waarin respect en duurzaamheid centraal staan.

Meer dan de rest is ook een kookboek. Eentje om je vingers bij af te likken! Want vergeten seizoensgroenten, lokale onbekende vissen of miskende stukjes vlees van bij ons smaken gewoon veel beter dan massaal geproduceerd voedsel. De auteurs tonen aan hoe je met eenvoudige, lekkere gerechten je eigen keuken kunt heroveren. Daarnaast leer je experimenteren met technieken zoals fermenteren en het gebruik van de volledige groente. Als kers op de taart herontdek je een nieuw smakenpalet en onze eigen eetcultuur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steven Desair, Joris Lens, Mathias Dirckx
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401451741
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2017
Bestandsgrootte
6881858 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
137