McGuire Securities (e-Book)

Vals beschuldigd / Fatale fout / Donkere nacht / Donker verleden / Griezelige stilte / Naderend gevaar

Prijs € 21,99

Niet beschikbaar

Deze titel komt in aanmerking voor

Cynthia Eden

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nadat op een afschuwelijke nacht hun ouders op brute wijze zijn vermoord, hebben de broers McGuire besloten misdaden te gaan bestrijden. Daarvoor richten ze McGuire Securities op, een detectivebureau dat je nooit in de steek laat.(1) VALS BESCHULDIGDScarlett is ten einde raad. Ze wordt van moord beschuldigd, de politie zit haar op de hielen en niemand gelooft haar. Haar laatste hoop is gevestigd op privédetective Grant McGuire, haar jeugdliefde die ooit haar hart brak. Tot haar opluchting gelooft hij wél dat ze erin geluisd is. Samen moeten ze zo snel mogelijk de echte moordenaar vinden... voordat hij hén vindt.(2) FATALE FOUTBrody McGuire had niet verwacht haar ooit nog terug te zien: Jennifer Wesley, de vrouw die hij redde tijdens een gijzelingsactie en met wie hij vervolgens één wilde nacht beleefde. Toch komt ze ineens binnenlopen bij McGuire Securities, en ze heeft opnieuw zijn hulp nodig. Nadat hij haar een schuilplaats op de familieranch heeft aangeboden, laait de passie tussen hen weer op. Maar wie is deze vrouw eigenlijk? En wat voor dodelijk geheim draagt ze met zich mee?(3) DONKERE NACHTAva McGuire zal de nacht waarop ze doodsbang bij de ranch van Mark Montgomery aanklopte om hulp nooit vergeten. Nu wordt ze bedreigd en is ze wéér op zoek naar een veilige haven. Na de vreselijke moord op haar ouders durft ze niemand meer te vertrouwen, behalve de rancher op wie ze al jarenlang stiekem verliefd is. Wat ze niet weet, is dat Mark meer weet over die bewuste nacht dan hij laat blijken...(4) DONKER VERLEDENDe nieuwste klus van Davis McGuire is meteen een van de uitdagendste die hij ooit heeft gehad. Hij wordt ingezet als bodyguard van dokter Jamie Myers, die gestalkt en bedreigd wordt. Algauw komt Davis erachter dat de mooie dokter geheimen heeft die ze niet wil prijsgeven. Wat is er gebeurd in haar verleden? Alleen als ze hem echt vertrouwt, kan hij haar helpen, en dus besluit hij alles op alles te zetten om dichter hij haar te komen…(5) GRIEZELIGE STILTEOoit stond Elizabeth bekend als een wilde meid, maar inmiddels is ze een keurige bibliothecaresse, en ze moet dan ook niets hebben van de avances van de gevaarlijk sexy Mac McGuire, al duikt hij nog zo vaak op voor haar balie om weer een spannend boek te komen lenen. En die stalker die haar lastigvalt? Dat lost ze zelf wel op. Maar dan wordt de situatie wel heel bedreigend als de stalker een gruwelijke moord pleegt op iemand die ze nét aan de telefoon heeft!(6) NADEREND GEVAAR Al bijna zijn hele leven probeert privé-detective Sullivan McGuire erachter te komen wie al die jaren geleden zijn ouders heeft vermoord. Nog meer dan zijn broers is hij erop gebrand de waarheid te achterhalen, een obsessie die hem zelfs zijn huwelijk heeft gekost. Maar nu is zijn ex, Celia, terug, en niet voor niets. Nieuwe gevaren - en sluimerende verlangens - brengen Sullivan en Celia dichter bij elkaar, maar ook oude vijanden komen steeds dichterbij…Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cynthia Eden
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402574395
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
2192248 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
846

Beschrijving

Nadat op een afschuwelijke nacht hun ouders op brute wijze zijn vermoord, hebben de broers McGuire besloten misdaden te gaan bestrijden. Daarvoor richten ze McGuire Securities op, een detectivebureau dat je nooit in de steek laat.

(1) VALS BESCHULDIGD
Scarlett is ten einde raad. Ze wordt van moord beschuldigd, de politie zit haar op de hielen en niemand gelooft haar. Haar laatste hoop is gevestigd op privédetective Grant McGuire, haar jeugdliefde die ooit haar hart brak. Tot haar opluchting gelooft hij wél dat ze erin geluisd is. Samen moeten ze zo snel mogelijk de echte moordenaar vinden... voordat hij hén vindt.

(2) FATALE FOUT
Brody McGuire had niet verwacht haar ooit nog terug te zien: Jennifer Wesley, de vrouw die hij redde tijdens een gijzelingsactie en met wie hij vervolgens één wilde nacht beleefde. Toch komt ze ineens binnenlopen bij McGuire Securities, en ze heeft opnieuw zijn hulp nodig. Nadat hij haar een schuilplaats op de familieranch heeft aangeboden, laait de passie tussen hen weer op. Maar wie is deze vrouw eigenlijk? En wat voor dodelijk geheim draagt ze met zich mee?

(3) DONKERE NACHT
Ava McGuire zal de nacht waarop ze doodsbang bij de ranch van Mark Montgomery aanklopte om hulp nooit vergeten. Nu wordt ze bedreigd en is ze wéér op zoek naar een veilige haven. Na de vreselijke moord op haar ouders durft ze niemand meer te vertrouwen, behalve de rancher op wie ze al jarenlang stiekem verliefd is. Wat ze niet weet, is dat Mark meer weet over die bewuste nacht dan hij laat blijken...

(4) DONKER VERLEDEN
De nieuwste klus van Davis McGuire is meteen een van de uitdagendste die hij ooit heeft gehad. Hij wordt ingezet als bodyguard van dokter Jamie Myers, die gestalkt en bedreigd wordt. Algauw komt Davis erachter dat de mooie dokter geheimen heeft die ze niet wil prijsgeven. Wat is er gebeurd in haar verleden? Alleen als ze hem echt vertrouwt, kan hij haar helpen, en dus besluit hij alles op alles te zetten om dichter hij haar te komen…

(5) GRIEZELIGE STILTE
Ooit stond Elizabeth bekend als een wilde meid, maar inmiddels is ze een keurige bibliothecaresse, en ze moet dan ook niets hebben van de avances van de gevaarlijk sexy Mac McGuire, al duikt hij nog zo vaak op voor haar balie om weer een spannend boek te komen lenen. En die stalker die haar lastigvalt? Dat lost ze zelf wel op. Maar dan wordt de situatie wel heel bedreigend als de stalker een gruwelijke moord pleegt op iemand die ze nét aan de telefoon heeft!

(6) NADEREND GEVAAR 
Al bijna zijn hele leven probeert privé-detective Sullivan McGuire erachter te komen wie al die jaren geleden zijn ouders heeft vermoord. Nog meer dan zijn broers is hij erop gebrand de waarheid te achterhalen, een obsessie die hem zelfs zijn huwelijk heeft gekost. Maar nu is zijn ex, Celia, terug, en niet voor niets. Nieuwe gevaren - en sluimerende verlangens - brengen Sullivan en Celia dichter bij elkaar, maar ook oude vijanden komen steeds dichterbij…

Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cynthia Eden
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402574395
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
2192248 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
846