Manlief (e-Book)

Prijs € 7,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Daphne Deckers

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na het succes van haar eerdere columnbundels komt Daphne Deckers nu met Manlief, waarin zij haar beste columns over mannen, seks en relaties heeft gebundeld. Op haar bekende humoristische wijze bespreekt Deckers een breed scala aan onderwerpen, zoalsSeksuele fantasieën: "De favoriete seksuele fantasiefiguur van mannen? Dat blijkt de verpleegster te zijn. Op de tweede plaats komt het kamermeisje en op de derde plaats de stewardess. Verzorgen, zuigen en bedienen: de mannelijke belevingswereld in een notendop."De fascinatie van vrouwen voor mooie handtassen: "Er zijn veel overeenkomsten tussen een goede handtas en een goede man. Je wilt er liefst één met veel inhoud en een uiterlijk dat jaloezie oproept bij andere vrouwen. Als de klep niet meer dicht wil en hij begint te plakken of uit te zakken, is er ieder seizoen weer een nieuw model."De (mis)communicatie tussen mannen en vrouwen: "Voor een man is een gesprek een soort Scrabble: als de ander iets zegt, moet hij daar min-stens met de dubbele woordwaarde overheen."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daphne Deckers
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048806980
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2010
Bestandsgrootte
1341572 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Na het succes van haar eerdere columnbundels komt Daphne Deckers nu met Manlief, waarin zij haar beste columns over mannen, seks en relaties heeft gebundeld. Op haar bekende humoristische wijze bespreekt Deckers een breed scala aan onderwerpen, zoals

Seksuele fantasieën: "De favoriete seksuele fantasiefiguur van mannen? Dat blijkt de verpleegster te zijn. Op de tweede plaats komt het kamermeisje en op de derde plaats de stewardess. Verzorgen, zuigen en bedienen: de mannelijke belevingswereld in een notendop."

De fascinatie van vrouwen voor mooie handtassen: "Er zijn veel overeenkomsten tussen een goede handtas en een goede man. Je wilt er liefst één met veel inhoud en een uiterlijk dat jaloezie oproept bij andere vrouwen. Als de klep niet meer dicht wil en hij begint te plakken of uit te zakken, is er ieder seizoen weer een nieuw model."

De (mis)communicatie tussen mannen en vrouwen: "Voor een man is een gesprek een soort Scrabble: als de ander iets zegt, moet hij daar min-stens met de dubbele woordwaarde overheen."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daphne Deckers
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048806980
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2010
Bestandsgrootte
1341572 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig