Managers the day after tomorrow (e-Book)

Connect to many engage individuals

Prijs € 21,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rik Vera

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

WAT DRIJFT DE NIEUWE CONSUMENT?WAAROM ZIJN DATA HET NIEUWE GOUD EN ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE EEN ZEGEN?HOE KUN JE EEN ORGANISATIE OPNIEUW ONTWERPEN OM DUURZAAM RELEVANT TE BLIJVEN?Technologie blijft de wereld continu transformeren. Om te blijven evolueren, moet je je als manager laten inspireren door de wereld. Je moet signalen durven lezen, je volledig richten op de behoeften van de klant, focussen op mogelijkheden en blijven experimenteren. Bovenal moet je je verbinden met een zo groot mogelijk publiek en tegelijkertijd het individu aanspreken, wil je de toekomst overleven.Managers the day after tomorrow legt de vectoren bloot die deze veranderde wereld aansturen. De combinatie van inzichten uit onder andere de sociologie, evolutietheorie en psychologie leidt je voorbij alle hypes naar een nieuwe managementstijl. Dit boek is een houvast voor managers bij het einde van voorspelbaarheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rik Vera
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401450911
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
1717782 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132

Beschrijving

WAT DRIJFT DE NIEUWE CONSUMENT?
WAAROM ZIJN DATA HET NIEUWE GOUD EN ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE EEN ZEGEN?
HOE KUN JE EEN ORGANISATIE OPNIEUW ONTWERPEN OM DUURZAAM RELEVANT TE BLIJVEN?

Technologie blijft de wereld continu transformeren. Om te blijven evolueren, moet je je als manager laten inspireren door de wereld. Je moet signalen durven lezen, je volledig richten op de behoeften van de klant, focussen op mogelijkheden en blijven experimenteren. Bovenal moet je je verbinden met een zo groot mogelijk publiek en tegelijkertijd het individu aanspreken, wil je de toekomst overleven.

Managers the day after tomorrow legt de vectoren bloot die deze veranderde wereld aansturen. De combinatie van inzichten uit onder andere de sociologie, evolutietheorie en psychologie leidt je voorbij alle hypes naar een nieuwe managementstijl. Dit boek is een houvast voor managers bij het einde van voorspelbaarheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rik Vera
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401450911
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
1717782 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132