Magnus Chase en de goden van Asgard - De trilogie (3-in-1) (e-Book)

Het verdoemde zwaard, De hamer van Thor, Het schip der Doden

Prijs € 24,99
Download direct dit e-Book

Rick Riordan

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Drie e-books in één bundel! Spannende trilogie over de noordse mythologie Magnus Chase is altijd een onrustige jongen geweest. Sinds de mysterieuze dood van zijn moeder leeft hij in de straten van Boston. Op een dag wordt hij opgespoord door een man die hij nog nooit eerder heeft ontmoet, een man van wie zijn moeder beweerde dat hij gevaarlijk zou zijn. De man vertelt hem een onmogelijk geheim: Magnus is de zoon van een noordse god. En dat is niet alles: de goden van Asgard bereiden zich voor op een oorlog. Om Ragnarok - de ondergang van de goden - te voorkomen, moet Magnus in de Negen Werelden op zoek naar een wapen dat al duizend jaar onvindbaar is. Wanneer een vurige aanval door reuzen hem dwingt te kiezen tussen zijn eigen veiligheid en het leven van honderden onschuldigen, maakt Magnus een fatale beslissing. Soms is de enige manier om een nieuw leven te beginnen door eerst te sterven... Volg Magnus en zijn vrienden als ze door de Negen Werelden reizen, tegen reuzen vechten en blijven strijden om Ragnarok te voorkomen. Deze bundel bevat Het verdoemde zwaard, De hamer van Thor en Het Schip der Doden.   Lees alle series van Rick Riordan! Percy Jackson (5 delen) Helden van Olympus (5 delen) De avonturen van de familie Kane (3 delen) Magnus Chase en de goden van Asgard (3 delen) De beproevingen van Apollo (2 delen verschenen)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rick Riordan
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000362745
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
1548056 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1145

Beschrijving

Drie e-books in één bundel!

Spannende trilogie over de noordse mythologie

Magnus Chase is altijd een onrustige jongen geweest. Sinds de mysterieuze dood van zijn moeder leeft hij in de straten van Boston. Op een dag wordt hij opgespoord door een man die hij nog nooit eerder heeft ontmoet, een man van wie zijn moeder beweerde dat hij gevaarlijk zou zijn. De man vertelt hem een onmogelijk geheim: Magnus is de zoon van een noordse god. En dat is niet alles: de goden van Asgard bereiden zich voor op een oorlog. Om Ragnarok - de ondergang van de goden - te voorkomen, moet Magnus in de Negen Werelden op zoek naar een wapen dat al duizend jaar onvindbaar is. Wanneer een vurige aanval door reuzen hem dwingt te kiezen tussen zijn eigen veiligheid en het leven van honderden onschuldigen, maakt Magnus een fatale beslissing. Soms is de enige manier om een nieuw leven te beginnen door eerst te sterven...

Volg Magnus en zijn vrienden als ze door de Negen Werelden reizen, tegen reuzen vechten en blijven strijden om Ragnarok te voorkomen. Deze bundel bevat Het verdoemde zwaardDe hamer van Thor en Het Schip der Doden.  

Lees alle series van Rick Riordan!
Percy Jackson (5 delen)
Helden van Olympus (5 delen)
De avonturen van de familie Kane (3 delen)
Magnus Chase en de goden van Asgard (3 delen)
De beproevingen van Apollo (2 delen verschenen)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rick Riordan
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000362745
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
1548056 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1145