Machtige magnaten (e-Book)

Flirt onder de mistletoe / Magische nacht / Minnares voor een week

€ 6,99
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Sandra Field, Lucy King, Victoria Parker

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Glitter en glamour, machtige minnaars, hartstochtelijke verleiding… Flirt onder de mistletoeZoe heeft rond de kerst een schoolreünie. Omdat ze daar liever niet als single naartoe gaat, besluit ze te doen alsof ze verloofd is. Ze haalt tycoon Dan Forrester, de meest begeerde vrijgezel van Londen, over het spelletje mee te spelen. Hij is een geweldige nepverloofde, maar ze weet dat dit niet voort kan duren. Ze is immers totaal ongeschikt voor hem...Magische nachtTijdens haar verblijf in Zürich ontmoet prinses Luciana een enorm sexy man. Ze is zo van slag door zijn aanrakingen, dat ze na hun nacht samen vergeet zijn naam te vragen. Wanneer ze ontdekt wie hij is, neemt ze geschokt de benen. Dan staat ze jaren later rond Kerstmis ineens weer oog in oog met Thane… en nu is het zijn beurt om geschokt te zijn! Minnares voor een weekWanneer Laurens stiefvader van fraude dreigt te worden beschuldigd door mediatycoon Reece Callahan, is er maar één manier om dit te voorkomen: ze moet zich een week lang voordoen als Reece’ minnares. Geen grote opgave, want hij is erg sexy. Toch blijkt al snel dat hij ook koel en ongevoelig is. Waarom wil ze dan niets liever dan écht zijn geliefde worden? Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sandra Field, Lucy King, Victoria Parker
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402560084
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2022
Bestandsgrootte
1358173 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
367

Beschrijving

Glitter en glamour, machtige minnaars, hartstochtelijke verleiding…
 
Flirt onder de mistletoe
Zoe heeft rond de kerst een schoolreünie. Omdat ze daar liever niet als single naartoe gaat, besluit ze te doen alsof ze verloofd is. Ze haalt tycoon Dan Forrester, de meest begeerde vrijgezel van Londen, over het spelletje mee te spelen. Hij is een geweldige nepverloofde, maar ze weet dat dit niet voort kan duren. Ze is immers totaal ongeschikt voor hem...

Magische nacht
Tijdens haar verblijf in Zürich ontmoet prinses Luciana een enorm sexy man. Ze is zo van slag door zijn aanrakingen, dat ze na hun nacht samen vergeet zijn naam te vragen. Wanneer ze ontdekt wie hij is, neemt ze geschokt de benen. Dan staat ze jaren later rond Kerstmis ineens weer oog in oog met Thane… en nu is het zijn beurt om geschokt te zijn!
 
Minnares voor een week
Wanneer Laurens stiefvader van fraude dreigt te worden beschuldigd door mediatycoon Reece Callahan, is er maar één manier om dit te voorkomen: ze moet zich een week lang voordoen als Reece’ minnares. Geen grote opgave, want hij is erg sexy. Toch blijkt al snel dat hij ook koel en ongevoelig is. Waarom wil ze dan niets liever dan écht zijn geliefde worden?
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sandra Field, Lucy King, Victoria Parker
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402560084
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2022
Bestandsgrootte
1358173 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
367