Maar niet uit mijn hart (e-Book)

€ 5,99
Prijs € 3,49
Download direct dit e-Book

Elizabeth Boyle

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mayfair, Londen 1815Of het deze verstokte vrijgezellen lukt om vrijgezel te blíjven, is nog maar de vraag…Lucy Ellyson, de dochter van een beruchte spion, redt het leven van Justin, de graaf van Clifton. Die neemt zich voor om haar, als de oorlog is afgelopen, onmiddellijk het hof te maken. Maar helaas: wanneer hij eindelijk terugkeert in Londen, is ze verdwenen.Want Lucy woont inmiddels in Mayfair, waar ze een nieuw bestaan heeft opgebouwd – maar ook een groot schandaal heeft veroorzaakt. Gelukkig vindt Justin haar net op tijd, en door met haar te trouwen redt hij op zijn beurt háár leven. Het blijkt een goede zet, want al snel staan ze in vuur en vlam voor elkaar en lijkt het haastige huwelijk een groot succes te worden.Tot geheimen uit het verleden roet in het eten dreigen te gooien…Dit verhaal is eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elizabeth Boyle
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402565874
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
934840 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
207

Beschrijving

Mayfair, Londen 1815

Of het deze verstokte vrijgezellen lukt om vrijgezel te blíjven, is nog maar de vraag…

Lucy Ellyson, de dochter van een beruchte spion, redt het leven van Justin, de graaf van Clifton. Die neemt zich voor om haar, als de oorlog is afgelopen, onmiddellijk het hof te maken. Maar helaas: wanneer hij eindelijk terugkeert in Londen, is ze verdwenen.

Want Lucy woont inmiddels in Mayfair, waar ze een nieuw bestaan heeft opgebouwd – maar ook een groot schandaal heeft veroorzaakt. Gelukkig vindt Justin haar net op tijd, en door met haar te trouwen redt hij op zijn beurt háár leven. Het blijkt een goede zet, want al snel staan ze in vuur en vlam voor elkaar en lijkt het haastige huwelijk een groot succes te worden.

Tot geheimen uit het verleden roet in het eten dreigen te gooien…

Dit verhaal is eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elizabeth Boyle
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402565874
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
934840 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
207