Luisteren naar kinderen (e-Book)

Van contact naar verbinding binnen het gezin

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Thomas Gordon

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elke ouder kent het wel: strijd over bedtijd, eten of schermtijd. Klinkt dat je bekend in de oren? Dit boek vertelt je hoe je beter kunt communiceren binnen het gezin, voor meer contact en verbinding én een betere sfeer in huis. Dr. Thomas Gordon ontwikkelde vijftig jaar geleden zijn wereldberoemde, revolutionaire methode voor communicatie binnen het gezin, waardoor conflicten op een harmonieuze manier opgelost kunnen worden. Hij schreef er 9 boeken over, die in 28 talen zijn vertaald. Wereldwijd zijn er een miljoen mensen getraind in zijn methode! Vele ouders over de hele wereld hebben al succes gehad met zijn methode. Zijn opvoedklassieker Luisteren naar kinderen is aangepast naar de tijd van nu, met herkenbare voorbeelden uit het leven van vandaag én modernere ik-boodschappen die je kunnen helpen een betere band op te bouwen met kinderen. Of je nu ouder, docent, hulpverlener of opvoeder bent: de Gordon-methode helpt iedereen op weg naar meer contact en verbinding met kinderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thomas Gordon
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021578675
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1172741 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Elke ouder kent het wel: strijd over bedtijd, eten of schermtijd. Klinkt dat je bekend in de oren? Dit boek vertelt je hoe je beter kunt communiceren binnen het gezin, voor meer contact en verbinding én een betere sfeer in huis.

Dr. Thomas Gordon ontwikkelde vijftig jaar geleden zijn wereldberoemde, revolutionaire methode voor communicatie binnen het gezin, waardoor conflicten op een harmonieuze manier opgelost kunnen worden. Hij schreef er 9 boeken over, die in 28 talen zijn vertaald. Wereldwijd zijn er een miljoen mensen getraind in zijn methode!

Vele ouders over de hele wereld hebben al succes gehad met zijn methode. Zijn opvoedklassieker Luisteren naar kinderen is aangepast naar de tijd van nu, met herkenbare voorbeelden uit het leven van vandaag én modernere ik-boodschappen die je kunnen helpen een betere band op te bouwen met kinderen. Of je nu ouder, docent, hulpverlener of opvoeder bent: de Gordon-methode helpt iedereen op weg naar meer contact en verbinding met kinderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thomas Gordon
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021578675
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1172741 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224