Luisa's laatste woorden

een roman over liefde en guerilla's

Prijs € 19,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gary Barker

Hardback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Daniel en Luisa leren elkaar kennen in het vluchtelingenkamp Esperanza, op de grens van Honduras en El Salvador. Beiden worden dagelijks geconfronteerd met sterfte en offers, maar het verhaal van Hector, de inheemse guerrillaleider die op het hoogtepunt van de Guatemalteekse vredesonderhandelingen verdwijnt, speelt Daniel het meest parten. Het koppel krijgt samen twee kinderen, en ze proberen hun leven zo te organiseren dat ze elkaar en hun idealen trouw kunnen blijven. De vraag is of dat lukt.Gary Barker (1961) is orthopedagoog, schrijver en mensenrechtenactivist. Meer dan twintig jaar van zijn leven bracht hij door in Latijns- en Centraal-Amerika, waar hij een belangrijke bijdrage leverde aan de bestrijding van geweld, onder meer in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Hij schreef eerder non-fictie; Luisa’s laatste woorden is zijn literaire debuut.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gary Barker
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044516593
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
383

Beschrijving

Daniel en Luisa leren elkaar kennen in het vluchtelingenkamp Esperanza, op de grens van Honduras en El Salvador. Beiden worden dagelijks geconfronteerd met sterfte en offers, maar het verhaal van Hector, de inheemse guerrillaleider die op het hoogtepunt van de Guatemalteekse vredesonderhandelingen verdwijnt, speelt Daniel het meest parten. Het koppel krijgt samen twee kinderen, en ze proberen hun leven zo te organiseren dat ze elkaar en hun idealen trouw kunnen blijven. De vraag is of dat lukt.

Gary Barker (1961) is orthopedagoog, schrijver en mensenrechtenactivist. Meer dan twintig jaar van zijn leven bracht hij door in Latijns- en Centraal-Amerika, waar hij een belangrijke bijdrage leverde aan de bestrijding van geweld, onder meer in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Hij schreef eerder non-fictie; Luisa’s laatste woorden is zijn literaire debuut.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gary Barker
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044516593
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
383