Luchtkussen

Prijs € 5,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Astrid Harrewijn

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wanneer een vriendin Lieke op een vacature bij het hippe Gooise bedrijf Personal Whatever wijst, dat Gooise vrouwen ondersteunt op alle mogelijke gebieden - van interieuradvies tot het trimmen van de poedel - grijpt Lieke die kans met beide handen aan. Veel keus heeft ze op dat moment niet, als gescheiden moeder van een puberende dochter. Dan trekt haar dementerende moeder bij haar in en blijkt de Pradaparade vol valkuilen te zitten en Personal Whatever aan de rand van de financiële afgrond te verkeren. De chaos is compleet! Gelukkig zijn er nog de nieuwe buurman Bram en Liekes bijzondere talent altijd te lachen als de situatie eigenlijk om een stortvloed van tranen vraagt.'Humor op topsnelheid!' DE VOLKSKRANT'Sophie Kinsella en Jill Mansell: Eat your heart out! Astrid Harrewijn is hét toptalent van de Nederlandse chicklit en hoort met recht thuis in het rijtje van favoriete chicklit!' Jacky van Dijk, hoofdredacteur CHICKLIT.NL 'Op-en-top ontspanning.' GLOSSY'Luchtkussen is een chicklit zoals chicklit hoort te zijn. Een tikkeltje romantisch en zeker komisch!' GIRLSCENE.NL

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Astrid Harrewijn
Uitgever
Poema Pocket
ISBN
9789021084084
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
301

Beschrijving

Wanneer een vriendin Lieke op een vacature bij het hippe Gooise bedrijf Personal Whatever wijst, dat Gooise vrouwen ondersteunt op alle mogelijke gebieden - van interieuradvies tot het trimmen van de poedel - grijpt Lieke die kans met beide handen aan. Veel keus heeft ze op dat moment niet, als gescheiden moeder van een puberende dochter.
Dan trekt haar dementerende moeder bij haar in en blijkt de Pradaparade vol valkuilen te zitten en Personal Whatever aan de rand van de financiële afgrond te verkeren. De chaos is compleet!
Gelukkig zijn er nog de nieuwe buurman Bram en Liekes bijzondere talent altijd te lachen als de situatie eigenlijk om een stortvloed van tranen vraagt.

'Humor op topsnelheid!'
DE VOLKSKRANT

'Sophie Kinsella en Jill Mansell: Eat your heart out! Astrid Harrewijn is hét toptalent van de Nederlandse chicklit en hoort met recht thuis in het rijtje van favoriete chicklit!' Jacky van Dijk, hoofdredacteur CHICKLIT.NL

'Op-en-top ontspanning.'
GLOSSY

'Luchtkussen is een chicklit zoals chicklit hoort te zijn. Een tikkeltje romantisch en zeker komisch!'
GIRLSCENE.NL

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Astrid Harrewijn
Uitgever
Poema Pocket
ISBN
9789021084084
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
301