LILY: Staal (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Tom De Cock

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lily Rieder-Dubois is zestien en president van een gebroken land. Alle blikken zijn op haar gericht. Jongeren kijken vol vurige verwachting naar haar op. Volwassenen kijken angstig op haar neer. Oude vijanden spieden likkebaardend door de nieuwe barst in de Waterwal. Maar Lily’s grootste zorg is de Storm die komt en elk ademend wezen op aarde meedogenloos zal uitroeien. Terwijl haar kennis groeit, roept elke ontdekking nieuwe vragen op. Niemand ziet een uitweg, maar daar kan Lily zich onmogelijk bij neerleggen. In het bonte gezelschap van haar trouwste bondgenoten vertrekt Lily op een ultieme diplomatieke missie. Ze moet en zal antwoorden vinden en de wereld verenigen. Een wereld vol Muren, waarachter de meest waanzinnige dingen broeien… Dit is het derde deel uit de LILY-saga. LILY kreeg in Nederland de prestigieuze titel Beste Boek voor Jongeren 2022. Tom De Cock is constant verbaasd en geïnteresseerd in letterlijk alles. Hij is elke weekavond te horen op Qmusic en legt dagelijks zijn ziel in podcasts, televisie en boeken. Hij woont samen met zijn man, dochter en pleegzoon in Leuven. LILY is zijn bekroonde youngadult-debuut voor iedereen die jong is of zich zo voelt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tom De Cock
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463376112
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
6478763 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Lily Rieder-Dubois is zestien en president van een gebroken land. Alle blikken zijn op haar gericht. Jongeren kijken vol vurige verwachting naar haar op. Volwassenen kijken angstig op haar neer. Oude vijanden spieden likkebaardend door de nieuwe barst in de Waterwal.

Maar Lily’s grootste zorg is de Storm die komt en elk ademend wezen op aarde meedogenloos zal uitroeien. Terwijl haar kennis groeit, roept elke ontdekking nieuwe vragen op. Niemand ziet een uitweg, maar daar kan Lily zich onmogelijk bij neerleggen.

In het bonte gezelschap van haar trouwste bondgenoten vertrekt Lily op een ultieme diplomatieke missie. Ze moet en zal antwoorden vinden en de wereld verenigen. Een wereld vol Muren, waarachter de meest waanzinnige dingen broeien…

Dit is het derde deel uit de LILY-saga. LILY kreeg in Nederland de prestigieuze titel Beste Boek voor Jongeren 2022.

Tom De Cock is constant verbaasd en geïnteresseerd in letterlijk alles. Hij is elke weekavond te horen op Qmusic en legt dagelijks zijn ziel in podcasts, televisie en boeken. Hij woont samen met zijn man, dochter en pleegzoon in Leuven. LILY is zijn bekroonde youngadult-debuut voor iedereen die jong is of zich zo voelt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tom De Cock
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463376112
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
6478763 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384