Life hacks (e-Book)

134 geniale tips voor ouders van jonge kinderen

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Asha Dornfest

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

134 life hacks die het leven met jonge kinderen nét wat simpeler maken. Voor alle ouders die in hun drukke bestaan geholpen zijn met no-nonsenseadvies en daadwerkelijk toepasbare tips. Wil je weten hoe je er geen nóg grotere bende van hoeft te maken als je baby een spuitluier heeft? Heb je een peuter die bij zijn schoenen links en rechts maar niet uit elkaar kan houden? Wil je nooit meer struikelen over speelgoed dat zich OVERAL in huis bevindt? Dan is dit vrolijke en praktische boek de oplossing. Omdat je je best met trucjes en slimmigheden door de dagelijkse praktijk van het ouderschap heen mag werken. Asha Dornfest  begon met schrijven omdat alles wat zij dagelijks met haar kinderen beleefde, in geen opvoedboek terug te vinden was. Zij creëerde ParentHacks.com om met andere ouders in contact te komen. Life Hacks is hiervan een resultaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Asha Dornfest
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000352142
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
33691554 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

134 life hacks die het leven met jonge kinderen nét wat simpeler maken. Voor alle ouders die in hun drukke bestaan geholpen zijn met no-nonsenseadvies en daadwerkelijk toepasbare tips.

Wil je weten hoe je er geen nóg grotere bende van hoeft te maken als je baby een spuitluier heeft? Heb je een peuter die bij zijn schoenen links en rechts maar niet uit elkaar kan houden? Wil je nooit meer struikelen over speelgoed dat zich OVERAL in huis bevindt? Dan is dit vrolijke en praktische boek de oplossing. Omdat je je best met trucjes en slimmigheden door de dagelijkse praktijk van het ouderschap heen mag werken.

Asha Dornfest  begon met schrijven omdat alles wat zij dagelijks met haar kinderen beleefde, in geen opvoedboek terug te vinden was. Zij creëerde ParentHacks.com om met andere ouders in contact te komen. Life Hacks is hiervan een resultaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Asha Dornfest
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000352142
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
33691554 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64