Liefdesgedoe (e-Book)

Ken jezelf, verover een ander

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Marcelino Lopez

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Marcelino maakt ingewikkelde liefdeskwesties begrijpelijk voor iedereen!’ – Bedrock Liefde is een gedoe. Maar Marcelino Lopez kan je wel wegwijs maken. Onze opa's en oma's twijfelden lang niet zoveel over de gemaakte partnerkeuze als wij. Scheiden was zelden een optie en het aanbod van potentiële partners hield ook niet over, maar tegenwoordig zit dat wel anders. We zijn veel vrijer en streven onophoudelijk naar ultiem geluk. Geen wonder dat we in de war zijn als het aankomt op de liefde. Hoe weet je of je de juiste keuze gemaakt hebt? Is het voor altijd? En is het echt het beste van het beste? Als het gaat om het liefdesleven van de moderne mens zit Marcelino Lopez op de eerste rij. Hij is (relatie)therapeut, heeft een datingsite en woont in een grote stad. Hij ziet dagelijks mensen die zoeken naar liefde of die proberen de gevonden liefde springlevend te houden. In Liefdesgedoe verklaart Lopez niet alleen de wetenschap achter romantiek, maar geeft hij ook praktische handvatten die meteen toepasbaar zijn. Natuurlijk is Lopez’ verhaal doorspekt met praktijkvoorbeelden – ter lering en vermaak – want stuntelen doen we allemaal. Liefdesgedoe beantwoordt onder andere vragen als:• Waarom val je op de een en niet op de ander?• Hoe weet je of iemand bij je past?• Waarom zijn slechte relaties soms zo verslavend?• Hoe herken je foute en lastige partners?• Hoe wordt een date uiteindelijk je geliefde?• Hoe kan een stel jaloezie, vreemdgaan en andere ellende overleven? Marcelino Lopez is psycholoog en vaste columnist bij het maandblad GezondNU en verschillende sportbladen. Ook is hij oprichter van de psychologische blog Psychologisch.nu en medeauteur van de Psychologie Scheurkalender. Als liefdespsycholoog was hij te zien bij tv-programma BNN Loverboys. Hij is medeoprichter van de gratis datingsite Relatieklik.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcelino Lopez
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000360840
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2018
Bestandsgrootte
825798 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
243

Beschrijving

‘Marcelino maakt ingewikkelde liefdeskwesties begrijpelijk voor iedereen!’ Bedrock

Liefde is een gedoe. Maar Marcelino Lopez kan je wel wegwijs maken.

Onze opa's en oma's twijfelden lang niet zoveel over de gemaakte partnerkeuze als wij. Scheiden was zelden een optie en het aanbod van potentiële partners hield ook niet over, maar tegenwoordig zit dat wel anders. We zijn veel vrijer en streven onophoudelijk naar ultiem geluk. Geen wonder dat we in de war zijn als het aankomt op de liefde. Hoe weet je of je de juiste keuze gemaakt hebt? Is het voor altijd? En is het echt het beste van het beste?

Als het gaat om het liefdesleven van de moderne mens zit Marcelino Lopez op de eerste rij. Hij is (relatie)therapeut, heeft een datingsite en woont in een grote stad. Hij ziet dagelijks mensen die zoeken naar liefde of die proberen de gevonden liefde springlevend te houden.

In Liefdesgedoe verklaart Lopez niet alleen de wetenschap achter romantiek, maar geeft hij ook praktische handvatten die meteen toepasbaar zijn. Natuurlijk is Lopez’ verhaal doorspekt met praktijkvoorbeelden – ter lering en vermaak – want stuntelen doen we allemaal.

Liefdesgedoe beantwoordt onder andere vragen als:
• Waarom val je op de een en niet op de ander?
• Hoe weet je of iemand bij je past?
• Waarom zijn slechte relaties soms zo verslavend?
• Hoe herken je foute en lastige partners?
• Hoe wordt een date uiteindelijk je geliefde?
• Hoe kan een stel jaloezie, vreemdgaan en andere ellende overleven?

Marcelino Lopez is psycholoog en vaste columnist bij het maandblad GezondNU en verschillende sportbladen. Ook is hij oprichter van de psychologische blog Psychologisch.nu en medeauteur van de Psychologie Scheurkalender. Als liefdespsycholoog was hij te zien bij tv-programma BNN Loverboys. Hij is medeoprichter van de gratis datingsite Relatieklik.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcelino Lopez
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000360840
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2018
Bestandsgrootte
825798 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
243