Liefde in de lucht omnibus 6-10 (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Petra Kruijt

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Liefde in de lucht van Petra Kruijt gaat over Hannah, die net haar stewardessenopleiding afgerond heeft. Dat het echte werken anders is dan ze tijdens de cursus heeft geleerd, ontdekt ze al snel als ze eenmaal in de lucht is. Maar ze heeft inmiddels een paar vluchten achter de rug en begint steeds meer in haar rol te groeien. En ze heeft een leuke copiloot ontmoet, maar hij ziet haar vast niet staan. Hannah gaat op een blind date in Amsterdam, maar kan ze copiloot Tim wel uit haar gedachten zetten? Dan ziet ze dat ze met hem is ingeroosterd voor een vlucht naar New York en ze spreekt hem eindelijk wat langer. Ook vliegt Hannah naar Praag, Curaçao en Lissabon. Zouden Tim en Hannah misschien toch voor elkaar bestemd zijn? Liefde in de lucht is een aanstekelijke serie, waarvan de laatste vijf delen nu bijeen zijn gebracht. Laat je meevoeren met Hannah naar heerlijke reisbestemmingen. Perfect voor de fans van Jill Mansell!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Petra Kruijt
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789047205586
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2020
Bestandsgrootte
3718970 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Liefde in de lucht van Petra Kruijt gaat over Hannah, die net haar stewardessenopleiding afgerond heeft.

Dat het echte werken anders is dan ze tijdens de cursus heeft geleerd, ontdekt ze al snel als ze eenmaal in de lucht is. Maar ze heeft inmiddels een paar vluchten achter de rug en begint steeds meer in haar rol te groeien. En ze heeft een leuke copiloot ontmoet, maar hij ziet haar vast niet staan. Hannah gaat op een blind date in Amsterdam, maar kan ze copiloot Tim wel uit haar gedachten zetten? Dan ziet ze dat ze met hem is ingeroosterd voor een vlucht naar New York en ze spreekt hem eindelijk wat langer. Ook vliegt Hannah naar Praag, Curaçao en Lissabon. Zouden Tim en Hannah misschien toch voor elkaar bestemd zijn?

Liefde in de lucht is een aanstekelijke serie, waarvan de laatste vijf delen nu bijeen zijn gebracht. Laat je meevoeren met Hannah naar heerlijke reisbestemmingen. Perfect voor de fans van Jill Mansell!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Petra Kruijt
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789047205586
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2020
Bestandsgrootte
3718970 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig