Liefde (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Liefde en dood, misschien zijn het wel de meest fundamentele thema’s in ons bestaan. Iedereen krijgt ermee te maken, en wanneer dat gebeurt zijn we vaak sprakeloos. Maar gelukkig zijn er de dichters, die in hun poëzie het woordeloze een stem geven. In de schitterend vormgegeven bloemlezing Liefde nam Tjitske Jansen gedichten op die even onvergetelijk als tijdloos zijn en uitdrukking geven aan de diepste gevoelens van verliefdheid en verlangen. Met gedichten van onder anderen Charlotte Van den Broeck, Radna Fabias, Toon Tellegen, Marieke Lucas Rijneveld, Remco Campert, Ester Naomi Perquin en Rodaan Al Galidi. Gelijktijdig met Liefde verschijnt ook de bloemlezing Rouw, samengesteld door Hagar Peeters. Samen vormen deze twee uitgaven het startschot van een reeks bloemlezingen die De Bezige Bij in de komende jaren verder zal uitbreiden. Ieder deel zal worden samengesteld door een toonaangevende dichter, die als geen ander de mooiste gedichten rondom het betreffende onderwerp bijeen kan brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403120515
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2021
Bestandsgrootte
1119622 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
70

Beschrijving

Liefde en dood, misschien zijn het wel de meest fundamentele thema’s in ons bestaan. Iedereen krijgt ermee te maken, en wanneer dat gebeurt zijn we vaak sprakeloos. Maar gelukkig zijn er de dichters, die in hun poëzie het woordeloze een stem geven. In de schitterend vormgegeven bloemlezing Liefde nam Tjitske Jansen gedichten op die even onvergetelijk als tijdloos zijn en uitdrukking geven aan de diepste gevoelens van verliefdheid en verlangen.

Met gedichten van onder anderen Charlotte Van den Broeck, Radna Fabias, Toon Tellegen, Marieke Lucas Rijneveld, Remco Campert, Ester Naomi Perquin en Rodaan Al Galidi.

Gelijktijdig met Liefde verschijnt ook de bloemlezing Rouw, samengesteld door Hagar Peeters. Samen vormen deze twee uitgaven het startschot van een reeks bloemlezingen die De Bezige Bij in de komende jaren verder zal uitbreiden. Ieder deel zal worden samengesteld door een toonaangevende dichter, die als geen ander de mooiste gedichten rondom het betreffende onderwerp bijeen kan brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403120515
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2021
Bestandsgrootte
1119622 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
70