Licht op mijn huid - grote letter uitgave

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rita Spijker

Paperback | November 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een vrouw, drie mannen, een belofteNa haar vaders dood keert Moon terug naar het huis waar ze is opgegroeid. Binnen enkele maanden wonen er drie mannen bij haar op de landelijk gelegen hoeve: neef Henk, kunstenaar Ties en de mysterieuze Chalid. Moon raakt verstrikt in de grote belofte die ze haar vader op zijn sterfbed heeft gedaan en haar gevoelens voor de drie mannen.Licht op mijn huid is een zinnelijke roman over liefde en seksualiteit, de impact van beloftes en het maken van keuzes.Rita Spijker is auteur van de bestsellers Kreukherstellend, Tussen Zussen en De liefste moeder die ik ooit ken. Licht op mijn huid is haar derde roman en verscheen oorspronkelijk in 2009 onder de titel Hemelkind. Genoemde titels zijn ook in grote letters verkrijgbaar bij Uitgeverij Oorsprong.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rita Spijker
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011817
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
372

Beschrijving

Een vrouw, drie mannen, een belofte

Na haar vaders dood keert Moon terug naar het huis waar ze is opgegroeid. Binnen enkele maanden wonen er drie mannen bij haar op de landelijk gelegen hoeve: neef Henk, kunstenaar Ties en de mysterieuze Chalid. Moon raakt verstrikt in de grote belofte die ze haar vader op zijn sterfbed heeft gedaan en haar gevoelens voor de drie mannen.
Licht op mijn huid is een zinnelijke roman over liefde en seksualiteit, de impact van beloftes en het maken van keuzes.

Rita Spijker is auteur van de bestsellers Kreukherstellend, Tussen Zussen en De liefste moeder die ik ooit ken. Licht op mijn huid is haar derde roman en verscheen oorspronkelijk in 2009 onder de titel Hemelkind. Genoemde titels zijn ook in grote letters verkrijgbaar bij Uitgeverij Oorsprong.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rita Spijker
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011817
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
372