Licht in de duisternis (e-Book)

een dorp heeft meer geheimen dan inspecteur Gamache verwacht...

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Louise Penny

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Québec is in de greep van een meedogenloze winter en ook inspecteur Armand Gamache maakt ijzige tijden door. De beste agenten van de afdeling Moordzaken zijn vervangen, zijn vertrouwelingen werden overgeplaatst en vijanden werken aan zijn val. Wanneer Gamache van een mysterieuze zaak in het dorp Three Pines hoort, raakt hij gefascineerd: een vrouw die ooit een van de beroemdste mensen ter wereld was, is verdwenen.   Terwijl hij de vermissing onderzoekt, wordt Gamache tegelijkertijd in een web van moord, leugens en onvoorstelbare corruptie in het hart van Québec getrokken. Deze zaak, zijn meest uitdagende en persoonlijke ooit, bedreigt de reputatie van de Sûreté en de levens van zijn geliefden en hemzelf.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Louise Penny
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402305968
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2016
Bestandsgrootte
1795045 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
380

Beschrijving

Québec is in de greep van een meedogenloze winter en ook inspecteur Armand Gamache maakt ijzige tijden door. De beste agenten van de afdeling Moordzaken zijn vervangen, zijn vertrouwelingen werden overgeplaatst en vijanden werken aan zijn val.

Wanneer Gamache van een mysterieuze zaak in het dorp Three Pines hoort, raakt hij gefascineerd: een vrouw die ooit een van de beroemdste mensen ter wereld was, is verdwenen.

 

Terwijl hij de vermissing onderzoekt, wordt Gamache tegelijkertijd in een web van moord, leugens en onvoorstelbare corruptie in het hart van Québec getrokken. Deze zaak, zijn meest uitdagende en persoonlijke ooit, bedreigt de reputatie van de Sûreté en de levens van zijn geliefden en hemzelf.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Louise Penny
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402305968
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2016
Bestandsgrootte
1795045 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
380