Licht (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Michael Grant

EPUB met digitaal watermerk | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lekker lezen dankzij PrismaDyslexie-boeken Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.   Het zinderende slot van de bloedstollende GONE-serie De koepel die de FAKZ al maandenlang van de buitenwereld afsluit, lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. De kinderen van Perdido Beach kunnen de buitenwereld zien, en de buitenwereld ziet hen. Niemand weet wat er precies aan de hand is, maar iedere beweging binnen de koepel wordt geregistreerd door tv-camera’s. Intussen proberen Sam en zijn mede-overlevenden nog altijd te ontkomen aan de brute moordlust en manipulaties van de Duisternis. Kunnen zij de FAKZ ten einde brengen en de Duisternis verslaan? Hoop op een goede afloop lijkt dichterbij dan ooit, maar of dat terecht is?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Grant
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000343386
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
845055 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Lekker lezen dankzij PrismaDyslexie-boeken

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

 

Het zinderende slot van de bloedstollende GONE-serie

De koepel die de FAKZ al maandenlang van de buitenwereld afsluit, lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. De kinderen van Perdido Beach kunnen de buitenwereld zien, en de buitenwereld ziet hen. Niemand weet wat er precies aan de hand is, maar iedere beweging binnen de koepel wordt geregistreerd door tv-camera’s. Intussen proberen Sam en zijn mede-overlevenden nog altijd te ontkomen aan de brute moordlust en manipulaties van de Duisternis. Kunnen zij de FAKZ ten einde brengen en de Duisternis verslaan? Hoop op een goede afloop lijkt dichterbij dan ooit, maar of dat terecht is?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Grant
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000343386
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
845055 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig