Leven zonder zorgen (e-Book)

Hoe je je zorgen, angsten en stress overwint

Prijs € 17,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Dale Carnegie

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Zorgen, we hebben er allemaal weleens last van. Van kleinere zorgen tot grotere zorgen; soms zijn ze direct op te lossen, soms liggen we er nachten van wakker. Maar wat als zorgen je leven overnemen of zelfs omslaan in angst? Wat als je gewoon niet meer kunt eten van de stress of er zelfs ziek van wordt? Leven zonder zorgen biedt de oplossing. In deze klassieker leert bestsellerauteur Dale Carnegie je een aantal praktische strategieën waarmee je direct aan de slag kunt. Met Leven zonder zorgen onderzoek je de aard van je zorgen, angst en stress en op welke niveaus het je leven kan beïnvloeden: fysiek, emotioneel, cognitief, relationeel en zelfs spiritueel. Kom tot de kern van je zorgen aan de hand van deze simpele vragen: wat is het probleem? Wat is de oorzaak? Welke mogelijke oplossingen zijn er? En welke is voor jou het best? Dit boek bied je alle houvast om je zorgen, angsten en stress te overwinnen. - Meer dan 16 miljoen exemplaren verkocht van de Engelse versie! - Reeds verschenen in 1944, maar nog verrassend actueel. Trefwoorden: Zorgen stress angst ziekte probleem oplossen overwinnen houvast Dale Carnegie handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dale Carnegie
Uitgever
AnderZ
ISBN
9789462961364
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
3220738 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

Zorgen, we hebben er allemaal weleens last van. Van kleinere zorgen tot grotere zorgen; soms zijn ze direct op te lossen, soms liggen we er nachten van wakker. Maar wat als zorgen je leven overnemen of zelfs omslaan in angst? Wat als je gewoon niet meer kunt eten van de stress of er zelfs ziek van wordt? Leven zonder zorgen biedt de oplossing.

In deze klassieker leert bestsellerauteur Dale Carnegie je een aantal praktische strategieën waarmee je direct aan de slag kunt. Met Leven zonder zorgen onderzoek je de aard van je zorgen, angst en stress en op welke niveaus het je leven kan beïnvloeden: fysiek, emotioneel, cognitief, relationeel en zelfs spiritueel. Kom tot de kern van je zorgen aan de hand van deze simpele vragen: wat is het probleem? Wat is de oorzaak? Welke mogelijke oplossingen zijn er? En welke is voor jou het best? Dit boek bied je alle houvast om je zorgen, angsten en stress te overwinnen.

- Meer dan 16 miljoen exemplaren verkocht van de Engelse versie!

- Reeds verschenen in 1944, maar nog verrassend actueel.

Trefwoorden: Zorgen stress angst ziekte probleem oplossen overwinnen houvast Dale Carnegie handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dale Carnegie
Uitgever
AnderZ
ISBN
9789462961364
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
3220738 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300